Fitnessul si sanatatea

Fitnessul este pur si simplu imperativ pentru sanatate. De fapt, fitnessul este in legatura directa cu sanatatea ta. Daca nu ai grija de corpul tau, te imbolnavesti. Iata cateva sugestii grozave care te vor ajuta sa te mentii in forma:

1. Bicicleta

Este un lucru trist ca oamenii nu profita de avantajele acestei optiuni excelente de a face exercitii. Mergand pe bicicleta, iti exersezi muschii si iti construiesti un sistem cardiovascular puternic. De asemenea, iti permite sa iesi si sa te bucuri de aerul proaspat.

Fitnessul si sanatatea

2. Joggingul sau plimbarea

Ambele, atat plimbarea cat si joggingul sunt sporturi perfecte ca sa te pastrezi in forma. Ele tonifiaza muschii, te elibereaza de stres, te ajuta sa ai o inima sanatoasa si imbunatatesc capacitatea plamanilor.   Fitnessul si sanatatea

3. Inotul

Inotul e o modalitate exceptionala sa intri in forma si sa te pastrezi asa. Inotul ajuta la subtierea corpului, scaderea in greutate si punerea in miscare a muschilor.

Fitnessul si sanatatea

4. Tenisul

Tenisul e grozav ca si sport. Doar alergand dupa minge te va ajuta sa fii in forma. Este un mod extraordinar de a-ti intari sistemul cardiovascular si a scadea in greutate.      Fitnessul si sanatatea

5. Dansul

Dansul e amuzant si atat timp cat esti in actiune, nu conteaza tipul de muzica si de dans. Ideea e sa iti misti corpul. Dansul e recomndat ca inlocuitor la fitness.

Fitnessul si sanatatea

6. DVD

Daca ai un DVD, fa rost de niste filmulete cu exercitii. Chiar si 15 minute pe zi de exercitii te vor ajuta. Incearca cateva saptamani si vei fi surprinsa de rezultat.

Fitnessul si sanatatea

7. Abdomenele

Abdomenele sunt favoritele multor atleti pentru multe motive. Te asezi pe spate cu genunchii indoiti, iti incrucisezi mainile su cap si te ridici, aplecandu-te in fata. Fa asta incet, si incepe cu un set de 10 abdomene in 3 reprize. Cu cat te obisnuiesti cu ele, poti sa cresti numarul  de seturi si reprize.

Fitnessul si sanatatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *