Mac os x business park

os x business park 5-9 Martie 2013

Standul comun OSX Business Park din sala 2 (E56) va fi din nou invitat la cel mai mare târg ITK din lume, CeBIT din 5 până în 9 martie 2013, la Hanovra. Standul comun va prezenta soluții IT și aplicații de afaceri pentru Apple Mac, iPad și iPhone. Parcul de operare OS X va fi de asemenea suportat în 2013 de mStore de către M & M: Trading !, cel mai mare distribuitor Apple Premium din Germania.
Parcul de operare OS X este un stand comun la CeBIT pentru utilizarea tehnologiilor informaționale în companii bazate pe platformele Apple OS X și iOS: computere și servere Mac, precum și iPad și iPhone Enterprise Solutions. Parcul tematic este situat în sala 2 (E56), sala direct la intrarea principală Nord 2.

OS X din perioada 2012-2013

În 2012, odată cu lansarea OS X 10.8 in Mountain Lion, numele sistemului a fost scurtat de la Mac OS X la OS X. În acel an, Scott Forstall, șeful dezvoltării OS X de la Apple a schimbat si design-ul, mai mult spre direcție minimă. Noua interfață de design a utilizatorului Apple, folosind o saturație profundă a culorilor, butoane doar pentru text și o interfață minimă, a fost lansată cu iOS 7 în 2013. Inginerii OS X lucrează la iOS 7, deoarece versiunea lansată în 2013, OS X 10.9 Mavericks, a fost ceva de eliberare tranzitorie, cu o parte din designul skeuomorf, în timp ce cea mai mare parte a interfeței generale a lui Mavericks a rămas neschimbată. Următoarea versiune, OS X 10.10 Yosemite, a adoptat un design similar cu iOS 7, dar cu o complexitate mai mare, potrivită pentru o interfață controlată cu un mouse.

Începând cu 2012, sistemul sa mutat la un program de lansare anual similar cu cel al iOS. De asemenea, a redus constant costul actualizărilor de la Snow Leopard înainte, înainte de a elimina total taxele de upgrade de la începutul anului 2013. Unii jurnaliști și dezvoltatorii de software terți au sugerat că această decizie, permițând în același timp o lansare mai rapidă a caracteristicilor, a însemnat mai puține ocazii de a se concentra asupra stabilității, fără ca versiunea OS X să fie recomandată utilizatorilor care necesită stabilitate și performanță peste caracteristici noi. Actualizarea Apple 2015, OS X 10.11 El Capitan, a fost anunțată să se concentreze în special asupra îmbunătățirii stabilității și performanței.