Parfumuri de dragoste

Vrei să-ti condimentezi viața amoroasa?Nimic mai simplu. Afla ce mirosuri funcționează ca afrodiziace naturale pentru el sau ea, si sunt în măsură să trezească chiar și dorințele cele mai secrete, ceea ce face viața amoroasa mai senzuala. Parfumul de iubire , sau afrodisiacul este capabil să creasca dorinta sexuala si adauga vitalitate corpului uman. Deci, există  anumite tipuri de mirosuri care servesc ca afrodiziace pentru el și altele pentru ea.

Parfumuri de dragoste pentru el
La început aș dori să menționez că ar fi mai bine să utilizați uleiuri esențiale, pentru ca mirosurile lor sunt cele mai persistente. Una dintre cele mai bune alegeri pentru a trezi dorinta sexuala la barbati este parfumul de cedru. E capabil să ascuta simțurile, il face sa se simta mai in largul lui, sa ii trezească sentimentele pentru a face chiar și dorințele secrete sa devina realitate.

Mirosul de pin poate stimula, de asemenea, barbatii. Dar cel mai bun parfum de dragoste pentru el este, fără îndoială, uleiul esential de patchouli . Din timpuri stravechi a fost folosit ca un afrodiziac pentru barbati. Aroma de patchouli îmbunătățește senzualitatea, normalizeaza nivelul hormonilor si stimuleaza activitatea sexuala.

Parfumuri de dragoste pentru ea
Femeile sunt influențate de mirosuri, printre care este aroma de bergamota. Nu este un secret că uleiul esential de bergamota este folosit chiar și pentru masaj erotic. Acest parfum de iubire poate să o ajute să se relaxeze, pentru a scăpa de depresie, precum și de a stimula imaginația și atracția sexuală.Parfumuri de dragoste

Uleiul esential de rozmarin nu este un afrodiziac mai puțin puternic pentru ea. Folositi-l, dacă doriți să măriți senzualitatea și să va faceti viața mai luminoasă in dragoste.

Uleiul esențial de ylang-ylang poate servi ca parfumul iubirii pentru ambele sexe. Acesta crește senzualitatea femeilor și îmbunătățește activitatea sexuală a bărbaților , facand intimitatea mai tumultuoasă și mai luminoasa.
O femeie moderna trebuie sa joace mai multe roluri in timpul vietii sale. Ea trebuie să fie o femeie de afaceri, mama, sotie buna, partenera sexy și așa mai departe. Uneori pare dificil să se pregătească pentru următoarea transformare într-un nou rol, dar din fericire parfumurile diferite vin sa ne salveze.Parfumuri de dragoste
Deci, doamnelor, dacă vreti sa intrati în rolul unei femei puternice, literalmente înconjurati-va cu parfumuri pe baza lemnoasa intensivă sau note de citrice. Aceste arome proaspete sunt mai potrivite pentru barbati, dar asta este exact ceea ce avem nevoie aici, pentru că va ajuta sa adăugati o notă de masculinitate.
Vreti sa fiti o femeie fatala sexy? Nimic mai simplu! Opteaza pentru parfumuri bogate și dulci, expresive, arome interesante si tentante, care sunt în măsură să scoata din minți și sa incante imaginatia, starnind pasiuni. Daca doriți să creați imaginea de feminitate, folositi parfumuri florale cu aroma de mosc. Precum  iasomie, lacramioara , trandafir, iris, vanilie si aroma de fructe.
Vrei să scapi de depresie? Mirosul de ienupăr te inspira cu optimism și bucurie de viață. Dacă ai obosit si vrei sa te trezesti la viata, mirosul de cedru si aroma de portocale proaspăta te va ajuta să retrăiesti. Rozmarinul te va revigora, sofranul te va înveseli și lemnul de santal este unul dintre cele mai bune remedii antistres. Un parfum de portocale te va ajuta la neutralizarea mirosului neplăcut în timp ce mirosul de cimbru ajuta la crearea unui climat de lucru în biroul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *