De ce e bine sa bem ceai verde

Antioxidanti
Ceaiul verde e bogat in antioxidanti, care distrug radicalii liberi ce pot cauza cheaguri de sange, cancer, boli de inima si chiar deteriorarea ADN-ului. Ceaiul verde e capabil sa creasca nivelul colesterolului bun si sa scada nivelul colesterolului rau.
Pierdere in greutate

Ceaiul verde ajuta la pierderea in greutate si creste nivelul metabolismului care duce lka arderea mai rapida a grasimilor. Te poate ajuta sa arzi 80 d ecalorii pe zi.De ce e bine sa bem ceai verde

Prelungeste viata

Studii realizate in Japonia asupra a 40.000 de oameni care consumay 5 sau mai multe cesti de ceai verde zilnic. Toti aveau risc scazut de a muri prematur.

Vindeca acnea si eczema

Exista tone de tratamente faciale care contin ceai verde expuse pe rafturi la vanzare. Unul din cel emai mari beneficii ale ceaiului verde este ca previne si vindeca acnea si eczemele. Consumand cel putin 3 cesti de ceai verde zilnic ajungi la cele mai bune rezultate.

De ce e bine sa bem ceai verde

 

Contine fluor

Vei fi surprinsa sa sti ca ceaiul verde e benefic pentru igiena dentara. Iti protejeaza dintii de toxine, deoarece contine flour natural, protejand in acelasi timp si tesuturile si ajutand la mentinerea unei respiratii proaspete.

Lupta impotriva semnelor batranetii

Deoarece contine antiooxidanti si vitaminele C si Em te ajuta sa ramai tanata mai mult timp cand e aplicat local.

De ce e bine sa bem ceai verde

 

Imbunatateste memoria

Inca un beneficiu in a bea ceai verde este ca imbunatateste functiile cognitive si capacitatea de invatare. De asemenea protejeaza creierul si celeulele acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *