Egipt, un taram al istoriei

Egiptul e un taram al ruinelor antice care iti taie respiratia, descoperiri arheologice spectaculoase si multa, multa istorie. Marele Sfinx, piramidele sunt monumente pe care toata lumea ar trebui sa le vada o data in viata. Dar ca sa te bucuri cu adevarat de Egipt, trebuie sa te imbarci pe o croaziera pe Nil. Croazierele pe Nil pot sa dureze cateva zile sau o saptamana sau cat vrei. Exista multe ambarcatiuni care pleaca in croaziera si vei experimenta aceeasi aventura indiferent pe care te imbarci.
Cea mai buna parte a croazierelor pe Nil e ca poti sa-ti iei cu tine cate lucruri vrei. Multe vapoare au confortul unui hotel , sunt dotate cu piscine, camere de fitness, sauna, restaurante si chiar biblioteci.

Egipt, un taram al istoriei

Depinde de durata croazierei, vei opri la diferite locatii si vei vedea privelisti minunate ale Egiptului. Vei admira istoria antica a Egiptului de-a lungul a 5000 de ani pe croaziera de-a lungul Nilului. Vei vedea Abu Simbel, unde magnificul templu e pazit de statuia lui Ramses al doilea. Valea regilor este un loc unde poti vedea mormintele a 60 de faraoni, inclusiv Regele Tutankhamon.
Egipt, un taram al istoriei

Karnak e cel mai mare templu pe care il vei vedea vreodata. Acest enorm templu egiptean spiritual merita vizitat. Alte temple impresionante sunt Luxor, Edfu si Esna, toate minuni arhitecturale. O traditie amuzanta pe toate vasele de croaziera este comuna petrecere Galabaya. Oaspetii se imbraca in costume traditionale si exista jocuri si activitati prezentate cu muzica si multa distractie. Egipt, un taram al istoriei
In timp ce vei cobori in diverse locatii, vei da peste vanzatori pe strada. Sunt populari in Egipt si tind sa iti vanda tot felul de lucruri, la un pret negociabil, asa ca trebuie sa astepti oferta cea mai buna.
Sa ai un ghid intr-un tur al Egiptului poate fi de ajutor in multe feluri. Poate sa te indrepte la locuri cunoscute pe care altfel ai putea sa le ratezi. Este de ajutor sa te sfatuiasca cat sa platesti pentru anumite lucruri daca vrei sa le achizitionezi. Trebuie sa te asiguri si  ca va fi disponibil sa te ajute la orice ai nevoie, cum ar fi sa gasesti spatii private pe vas in aglomeratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *