Esti inca singura?

Daca inca iti cauti printul, dar continui sa saruti broaste care nu se transforma in printi, atunci trebuie sa incepi sa evaluezi ce anume te face sa fii inca singura. Intelege ce este in legatura cu tine, actiunile tale si comportamentul, pentru a vedea care sunt motivele pentru care nu iti gasesti jumatatea. Acest articol te va ajuta sa te analizezi mai bine si sa intelegi de ce esti inca singura.  

De ce esti inca singura?
-oamenii sunt mai izolati. Timpurile s-au schimbat, dinamica intalnirilor este diferita comparativ cu ultimele decade. Traim intr-o era a comunicarii, dar exista o bresa. Oamenii sunt mai izolati, fiindu-le dificil sa cunoasca noi persoane
– retelele de socializare te fac mai putin sociala. In timp ce retelele sociale se presupune ca maresc gradul de socializare si comunicare, de fapt, determina oamenii sa isi petreaca mai mult timp singuri, lipiti de monitoare, citind si scriind despre viata, dar fara a o trai in realitate. Din pacate, oamenii nu mai stiu cum sa intalneasca persoane in viata reala.Esti inca singura?
– nu te simti in siguranta. Intalnirile sunt dificile, pentru ca femeile nu se simt in siguranta. Multor femei le este teama sa se intalneasca cu un strain  sau chiar sa calatoreasca noaptea.
– cariera e pe primul plan-tinerele femei de cariera pur si simplu nu au timp sa intalneasca persoana potrivita. Ele petrec timpul la serviciu pana noaptea tarziu, dedicand o mare parte din viata carierei, lasand foarte putin timp pentru relatii.
– nu ai nevoie de angajament pentru a face sex –Ritualul unei intalniri s-a schimbat, dinn cauza socializarii sexuale din ziua de azi.  Asta inseamna ca oamenii nu mai simt nevoia sa se implice intr-o relatie pentru a se bucura de placereile care vin din ea, cum este sexul. Angajamentul nu mai este formalizat si oameni au mai multa libertate sexuala.
– ai o experienta neplacuta. O experienta neplacuta cu un barbat poate inspaimanta o femeie. Esti bantuita de amintiri ale unei intalniri ingrozitoare?
Esti inca singura?
– cauti in locuri nepotrivite. Nu are rost sa cauti o persoana pe care o placi in locuri care nu iti plac. Incepe prin a merge in locuri care iti plac si vei intalni oameni draguti.
– esti precauta, pentru ca provii dintr-o familie destramata- daca parintii tai sunt divortati, atunci e posibil sa fii mai precauta pentru ca ti-e teama ca ti se va intampla acelasi lucru. Cei care provin din familii destramate tind sa fie mult mai precauti, pentru ca le e teama sa nu repete greselile parintilor.
Gaseste-ti printulEsti inca singura?
– fii sigura de ceea ce vrei. E ca si cum ai cumpara o masina-cumperi ceva ce se potriveste personalitatii tale si nevoilor tale.
– mergi in locuri unde e posibil sa intalnesti genul tau
– creeaza o situatie unde poti sa formezi prieteni, mai repede decat sa gasesti pe cineva care sa iti fie tot timpul alaturi
– fii realista
– analizeaza-te mai bine-poate e ceva anume care te retine sa formezi o relatie
– cauta ajutor profesional pentru consiliere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *