Acupunctura si slabitul

Pierderea in greutate de succes pe termen lung este incredibil de dificila pentru majoritatea oamenilor. Mulți oameni au încercat diete care duc la pierderea in greutate si apoi castiga din nou greutatea pe care au pierdut-o, plus cateva kilograme suplimentare.
Acesta este motivul pentru care multa lume opteaza pentru acupunctura pentru a scapa de problema greutatii o dată pentru totdeauna.

Acupunctura este o practica veche de 5.000 de ani, semnificativ mai veche decât alte terapii și practici medicinale occidentale.

Acupunctura pentru pierderea în greutate presupune introducerea acelor subtiri in anumite puncte din piele, despre care se crede ca ajuta organismul sa functioneze corect.

Acupunctura stimuleaza organismul sa elibereze endorfine, produse chimice de alinare a durerii corpului. Se poate spune ca acupunctura într-un fel ajuta la controlul apetitului  prin eliberarea de endorfine.

 

Acupunctura si slabitul

 

În cazul pacienților supraponderali, specialistul in acupunctura va pune mai întâi o varietate de întrebări și va efectua un examen. Scopul este de a înțelege principalele cauze ale excesului de greutate a persoanei. Poate că este pur și simplu comportamentul, sau ar putea fi un motiv fiziologic, de asemenea.

Odata ce cauzele profunde ale problemei sunt identificate, specialistul in acupunctura va introduce apoi ace în diferite zone ale corpului, în scopul de a contribui la îmbunătățirea funcționării organismului într-un mod care va promova pierderea in greutate.

De exemplu, un specialist in acupunctura, va folosi, probabil, o abordare multi-țintă. El poate încerca să reducă greutatea corpului prin creșterea producției glandei pituitare.

El de asemenea, va lucra la reducerea poftei pentru anumite alimente sau va încerca să încurajeze o scădere a apetitului naturala.

Un beneficiu al acupuncturii pentru pierderea in greutate este că, spre deosebire de anumite medicamente, nu exista efecte secundare nocive și nici o șansă de dependenta. Este un mijloc perfect natural de a stimula eforturile de pierdere în greutate.

 

Acupunctura si slabitul

 

Acupunctura trebuie să fie repetata în mod regulat, în scopul de a menține efectele.
O atenție deosebită trebuie acordată la dieta si exercitiu. Specialistul in acupunctura poate oferi anumite linii directoare cu privire la ceea ce sa evite sa manance în scopul de a promova fluxul regulat de energie de-a lungul corpului.
Este important pentru acupuncturist sa stabileasca starea de sănătate generală înainte de începerea tratamentului. Cei mai multi acupuncturisti examineaza limba pacientului și verifica pulsul. Aceasta, împreună cu obiceiuri cunoscute alimentare, poate ajuta acupuncturistul să decidă care ace ar trebui să fie introduse în organism.
Persoanele care suferă de hipotiroidism au tendința de a câștiga în greutate. Pentru a controla simptomele acestei tulburări, împreună cu creșterea în greutate, punctul de acupunctura va fi tiroida.
Acupunctura, împreună cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate va pot ajuta să pierdeti în greutate și sa va controlati greutatea.. Acesta poate ajuta, de asemenea,la îmbunătățirea stării generale de sănătate prin tratarea problemelor digestive sau dezechilibre hormonale care ar putea fi cauza creșterii în greutate.

Acupunctura pentru pierderea in greutate  presupune introducerea acelor în zona urechii. Deși practicile pot varia ușor, majoritatea acupuncturiștilor plaseaza până la cinci ace în ureche. Aceste ace sunt gandite pentru se conecta la un punct de relaxare, împreună cu:

plămânii
rinichi
ficat
sistem nervos
Teoria este că aceste cinci ace vor   alimenta producția de endorfine, care sunt hormoni care determina o persoana sa se simta bine.

Acupunctura pentru pierderea in greutate este proiectata pentru a reduce pofta de carbohidrati si reduce apetitul. Un studiu a   aratat ca femeile cu un IMC (indicele de masa corporala) de peste 27 care au folosit dieta, exercitii fizice, și acupunctura a pierdut in greutate mai mult decat cele care au tinut  doar dieta si au facut exercitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *