Avantajul de a fi singura de Ziua indragostitilor

Dacă ești singura, probabil esti conștienta de faptul că Ziua Îndrăgostiților se apropie. Ai putea asculta despre planurile unor membri din familie și prieteni  care pregatesc deja cadouri pentru persoana iubita. Dacă nu esti într-o relație, atunci, desigur, aceasta zi poate fi dificila, dar de asemenea, gandeste-te bine la unele dintre avantajele de a fi pe cont propriu, chiar și în timpul Zilei Îndrăgostiților.

Pentru a aminti un singur lucru, iti poti   petrece ziua oricum vrei și ai timp sa te răsfeți si a doua zi. Când a fost ultima dată când ai stat într-o baie cu spuma fierbinte sau ai fost la un tratament facial complet ? Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a scoate pijamelele pufoase și papucii de casă și a nu face absolut nimic, decat sa te relaxezi. Aranjeaza un masaj sau o manichiură sau un tratament spa complet.

De asemenea, poti să petreci o zi in care sa faci ce vrei si sa fii fără griji. Închiriaza un film pe care nu l-ai văzut , chiar daca acesta este unul pe care nimeni altcineva nu îl place. Nu iti plac filmele alb-negru sau filme cu Frații Marx? Îți plac în secret filmele de groază sângeroase sau filmele de acțiune?  Bea o cafea, cu un teanc de reviste de moda sau citeste un roman de dragoste. Poti sa-ti pui in gând să faci oricare din aceste lucruri de Ziua Îndrăgostiților.

Avantajul de a fi singura de Ziua indragostitilor

Cele mai multe femei lucrează în prezent și au banii lor pe care sa ii cheltuiasca astfel încât să te poti răsfăța, de asemenea, cu o “Zi a Îndrăgostiților” speciala. Ai pus ochii pe o pereche frumoasa de cercei sau o brățară specială? Acum este timpul sa le cumperi. Cumpara o pereche nouă de pantofi sau o haină nouă, dacă asta te face fericita și ti-o poti permite. Poti sa iti iei, de asemenea, orice tip de cadou vrei, o cutie mare de bomboane de ciocolată și o duzină de trandafiri în cazul în care este ceea ce iti doresti.

 

Avantajul de a fi singura de Ziua indragostitilor

 

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la alte persoane care ar putea fi, de asemenea, singure. Dacă ai un prieten de sex masculin platonic care este singur, sună-l și petreceti ziua ca intre prieteni. Poti planui o petrecere pentru prietenii tăi singuri, sau petrece ziua cu mama ta sau tatal singur sau bunica sau bunicul tău. Ziua este a ta si o poti petrece, după cum vrei, atunci când esti singura, ceea ce este un mare avantaj.

Fiecare restaurant este complet rezervat de Ziua Indragostitilor. Singurele optiuni sunt  fast foodurile sau o  gustare la miezul nopții. Când ești singura poți  merge unde vrei si nici macar nu e nevoie sa faci o rezervare. In plus intalnirile la cină sunt destul de ciudate-nu- ti dai seama cine plătește, va trebui sa descifrezi asteptarile unui tip  … uf. Asa ca poti sa sarbatoresti singura.

Ce zi e  mai buna decât Ziua Îndrăgostiților de a reflecta asupra a tot ce faci gresit in departamentul  dragostei? Nu ca tu ai face-o. Totusi, ar putea fi frumos ca de Valentines,  sa petreci alaturi de animalul  de companie sau  un ursulet de plus de mari dimensiuni.

Iata alte avantaje daca pana acum nu te-am convins:

-Libertatea. Ca persoana singură , poți să faci ce vrei, cand vrei. Timpul tau este al tau si nu esti responsabila  pentru nimeni

• Nu trebuie să faci compromisuri  sau să   negociezi
• Ai timp și energie să te concentrezi asupra altor domenii din viata ta, cum ar fi cariera, sănătatea, prietenii, sau pe auto-îmbunătățirea obiectivelor.
• Spatiul tau este spatiul tau. Il poti  decora in orice mod vrei.

• Poti alege să fii îngrijita sau murdara, fără griji despre comentariile  partenerului
•Nu esti dependenta emotional
• Banii tai sunt banii tai.
• Poti iesi cu prietenii, fără sa iti faci griji ca ajungi acasă târziu.
• Nu trebuie să iti  faci griji cu privire la o despartire
Foloseste aceasta zi cu intelepciune. Fa o lista cu lucrurile care sunt pozitive în viața ta si   lucrurile   negative  și elimina  modelele distructive pe care ai tendinta de a le repeta in relatiile tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *