Cum purtam dermatograful sub ochi

Dermatograful aplicat sub ochi adauga un finis machiajului sau dermatografului obisnuit. Dar acum vorbim despre linia de jos a ochilor si cum sa aplicam dermatograful. Acesta poate fi colorat sau grafic, aproape de linia ochiului sau putin indepartat. Si chiar daca in anii trecutiu dermatograful aplicat sub ochi a fost in mare trend, nici acum nu a iesit din tendinte.

Linie indrazneata

La Just Cavalli, dermatograful a fost gros si indraznet, intr-un negru ce contrasta cu rozul de pe pleoapa superiaora. In timp ce aceasta e un look indraznet, poate fi pototlit cu un machiaj mai purtabil, sa cxu asigurarea ca ochii nu it sunt micsorati. Alege un derrmatograf mai soft si aplica o linie mai subtire doar putin ca sa il poti purta. Daca tot arata prea strident, incearca sa schimbi culoarea dermatografului.

 

Cum purtam dermatograful sub ochi

 

Dermatograf colorat
Dermatograful colorat aplicat sub ochi cu siguranta ii va aface sa iasa in evidenta. Alege o culoare care sa iti complimenteze ochii, sau aplica fardul tau preferat cu pensula pentru as crea o linie sub ochi. Restul machiajului poate fi realizat intr-o culoare neutra pentru unb contrast frumos.

 

 

Cum purtam dermatograful sub ochi

 

Dermatograf grafic
O linie grafica sub ochi poate arata neobisnuit si sa faca ochii sa iasa in evidenta. La Jeremy Scott SS 2012, modelele au purtat o linie subtila departe de linia ochiului. Poate fi un machiaj grozav pentru o petrecere.

 

Cum purtam dermatograful sub ochi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *