Beneficiile trandafirului rosa mosqueta

Trandafirii sunt reginele tuturor florilor un simbol al frumusetii absolute si a iubirii pure. Esenta extrasa din petalele lor este una dintrecele mai scumpe si pretuite note de parfum si aromele sale complexe ofera o mireasma divina. Dar trandafirii pot face mai mult pentru tine decat iti poti imagina. Mai mult decat sa-ti multumeasca privirea si sa-ti flateze mirosul. Ei pot fi fantana tineretii pentru pielea ta. Unul din secretele trandafirilor sta in semintele lor.
 
Elixir al frumusetii pentru pielea ta
 
Trandafirul salbatic numit si rosa mosqueta este aparent un simplu trandafir salbatic, cu nuante de roz delicat care creste in America. O alta comoara a trandafirului sta in semintele sale si in uleiul pretios al acestora. Uleiul de trandafir salbatic este unul dintre celamai echilibrate, puternice si bogate uleiuri din plante. Oamenii de obicei se gandesc la grasimi pentru ca sunt legate de obezitate si boli de inima. Insa acestea sunt uleiuri bune, esentiale, care sunt foarte necesare pentru sanatate.  
Beneficiile trandafirului rosa mosqueta
 
Vitamine pretioase
 
Uleiul de rosa mosqueta este perfect echilibrat in omega 3 si omega 6, care sunt cruciale pentru a-ti pastra pielea hidratata si ferma, eliminarea inflamatiei si reinnoirea celulara a oielii. Contine vitamina A, responsabila pentru reinnoirea pielii netezirea ridurilor, indepartarea petelor si vindecarea cicatricilor. De asemenea uleiul de trandafir hraneste, regenereaza pielea sar o si protejeaza in acelasi timp de poluare si factori de imbatranire. Datorita texturii sale usoare, uleiul de rosa mosqueta e usor absorbit de piele si nu cauzeaza inchiderea porilor. Dimpotriva, ofera pielii tot ce are nevoie pentru a fi sanatoasa, revigorata, radianta si protejata.
Beneficiile trandafirului rosa mosqueta

Uleiul de rosa mosqueta e exceptional, dovedindu-si efectele remarcabile antiimbatranire, de stergere a ridurilor si vindecare a cicatricilor in studii clinice.Pentru iubitoarele de soare, care stiu cu siguranta ca acesta imbatraneste pielea si ii confera un aspect ridat, este bine de stiut ca uleiul magic poate fi folosit ca remediu atunci cand ai pielea arsa de soare. Este un tratament eficient pentru piele, facand ca botoxul si operatiile cosmetice sa fie barbare si demodate. Odata ce realizezi ca mama natura are remediile perfecte, nu vei mai cauta sa folosesti alte produse pline de chimicale, care nu sunt decat imitatii fata de minunile pe care le ofera natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *