Cele mai romantice destinatii pentru nunta

Vara este timpul nuntilor, și ce modalitate mai bună de a aduna prietenii și familia pentru a sărbători decât la o nunta cu destinație. Aici sunt unele dintre cele mai bune destinatii pentru o nunta de neuitat.

Insula Vancouver 

Vancouver Island pare să aibă totul, cu păduri dese, peisaj incredibil, și plaje pitorești cu stânci. Puteți alege să aveti nunta la unul din numeroasele hanuri de pe insula sau în unul din parcurile publice. Orașul Victoria este deosebit de fermecător și are un simt foarte britanic cu autobuze cu etaj,  si trasuri cu cai.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Coasta Amalfi, Italia

Coasta Amalfi este frumoasa, cu stânci de mare accidentate și priveliști uimitoare. Coasta este acoperita cu flori viu colorate, iar apa este punctată cu bărci pline de culoare. Puteți alege pentru a avea nunta intr-o capela istorică sau biserică, sau rezervati un templu maur, cu o grădină exotică. Mai multe hoteluri au terase cu vedere la ocean, unde puteți avea ceremonia de nuntă.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Insulele Cayman

Insulele Cayman sunt cunoscute pentru plajele lor superbe. Seven Mile Beach de pe Grand Cayman este considerata a fi una dintre cele mai bune plaje din lume. Alegeți din mai multe hoteluri si biserici din Grand Cayman, Cayman Brac, și Little Cayman. Insulele Cayman sunt una dintre cele mai bune zone din lume pentru scuba diving.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Napa Valley  

Este o zona atragatoare pentru o nunta din cauza temperaturilor sale confortabile, restaurante premiate și cazare, precum și dealuri și viță de vie plina de struguri. . Zona are un simt de oraș mic, dar oferă un paradis romantic pentru nunta ta.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Bora Bora

Bora Bora este o bijuterie în Pacific, cu apă albastru strălucitor și peisaje luxuriante tropicale. Unele hoteluri oferă bungalouri pe picioroange peste apă, iar plajele sunt printre cele mai bune din Pacific. Dupa nunta, puteți înota printre pisici de mare, sa va relaxati in camera de zi sau pe un hamac, scaldati de soare. Veti simti ca sunteti izolati de restul lumii si veti avea o nunta feerica.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Croazieră în Alaska

Cât de mirific ar fi să va casatoriti pe vârful unui ghețar în unul dintre porturile din Alaska ? Faceti ceremonia acolo, apoi intoarceti-va înapoi la nava de croazieră pentru recepție . Întreaga croazieră va fi conceputa pentru a vă oferi cea mai mare petrecere de nunta.

 

Cele mai romantice destinatii pentru nunta

 

Paris, Franța

Ah, orasul iubirii. Este destul de ușor  sa găsesti hoteluri cu vedere la Turnul Eiffel pentru a se potrivi cu orice buget. Biserici si catedrale sunt intercalate în tot orașul, și tot felul de restaurante pot fi găsite. Tu si invitatii tai puteti goni pe străzile orașului, bucurați-vă de cafenelele locale și piețe , și chiar mergeti la cumpărături în cele mai bune saloane pariziene. Nunta ta va fi plina de romantism și farmecul lumii vechi

Cele mai romantice destinatii pentru nunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *