Cum sa-ti cresti imunitatea

Odata cu iarna , mulți oameni se întreabă cum isi pot consolida sistemul imunitar. În lunile de iarnă multe boli sunt răspândite în jurul nostru și prin consolidarea sistemului imunitar, oamenii pot lupta impotriva gripei, racelii, și altor viruși care pot face lunile de iarnă destul de îngrozitoare. Din fericire, există multe moduri foarte ușoare și naturale pentru a sprijini sistemul imunitar și a-l face mai puternic atunci când trebuie să fie în forma.

O dieta sanatoasa

Unul dintre cele mai bune moduri de a consolida sistemul imunitar este o dieta sanatoasa. Adăugarea de alimente naturale, cum ar fi legume si fructe vor stimula sistemul imunitar. Ciuperci și plante cu frunze verde inchis, pot ajuta la creșterea sistemului imunitar. Adăugarea de vitamina C în formă de portocale și alte fructe citrice poate ajuta, de asemenea, la stimularea imunitatii. Un sfat legat de alimentatie pentru a stimula sistemul imunitar este de a găti cu ulei de măsline sau ulei de canola.

 

Cum sa-ti cresti imunitatea

 

Exercitii în fiecare zi

Adăugarea de exercitii fizice regulate poate stimula, de asemenea, sistemul imunitar. Prin eliminarea transpiratiei, va ajuta la lupta împotriva virușilor care pot face viața mizerabilă. Indiferent dacă preferați să faceti exercitii la sala, pe trotuar, sau în propria casă, adăugând cardio care creează o transpiratie buna sau cel puțin o creștere a temperaturii corpului va face sistemul imunitar mai puternic.

Spălați-vă mâinile

Indiferent ce tehnica încercați pentru construirea sistemului imunitar, este întotdeauna foarte important să va spalati pe mâini. Spălarea mâinilor este cu adevărat eficienta pentru a evita imbolnavirea. Spălarea mâinilor nu se va întări sistemul imunitar, dar va reduce sansele de a te imbolnavi. S-ar putea dori, de asemenea, strangerea mainilor altor oameni. Spălați-vă pe mâini înainte și după ce mancati, precum și după ce ați folosit ceva care este de obicei atins, cum ar fi o stație de pompare de gaz, bancomat, magazin alimentar sau mâner de coș.

 

Cum sa-ti cresti imunitatea

 

Relaxați-vă și eliminati stresul

O altă modalitate buna de a stimula imunitatea este somn suficient si momente de relaxare, precum și evitarea lucrurilor care pot mari nivelul de stres. Stresul extrem de accentuat va slăbi sistemul imunitar. Odată ce ați învățat ce creează stres în corpul dumneavoastră, aveți posibilitatea să stati departe de el cu ușurință și să mențineti un stil de viață sănătos. Adăugarea exercitiilor yoga sau meditației poate consolida, de asemenea, sistemul imunitar.

Bucurați-vă de soare când este posibil

Există câteva modalități într-adevăr usoare pentru a stimula sistemul imunitar în lunile reci de iarnă. Din păcate, mulți oameni stau în casa in timpul lunilor de iarnă, astfel încât acestia nu primesc o vitamina vitala, care poate ajuta la prevenirea bolilor. Cel mai simplu mod de a obține un impuls la imunitate este de a petrece timp afara. Primim vitamina D de la soare. Deci, atunci când soarele e pe cer, du-te afara si bucura-te de el cu douăzeci de minute de mers pe jos vioi, care, de asemenea, contribuie la susținerea unui sistem imunitar sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *