Este sotul tau pregatit pentru un copil?

Dorinta de a avea un bebelus este foarte contagioasa si se poate raspandi rapid de la femeie la femeie. Barbatii, pe de altă parte, nu sunt de obicei influențati la fel de ușor ca femeile, deoarece nu există ceas biologic care sa ticăie. Deci, cum poți ști dacă iubitul tău este gata să ureze bun venit unui nou-nascut in lume?

Care sunt prioritățile sale?

Daca sotul tau caută aventuri-sau toata viata lui se invarte in jurul locului de muncă, este posibil să doriți să așteptați un pic mai mult înainte de a concepe.

Când vin copiii la orizont, viața devine concentrata pe ei . Dacă partenerul tau este un aventurier, poate vei dori sa iei în considerare faptul că aventurile sale se vor schimba. Dar, vor exista noi experiente interesante care stau înainte în lumea celui mic. În plus, aventurile nu trebuie să fie complet abandonate – doar modificate și planificate un pic mai mult. Așa cum tu si partenerul tau va adaptati la viata de părinți, veti învăța zonele in care puteti fi flexibili. Pe masura ce copilul creste o excursie peste noapte poate fi planificata in timp ce micutul tau isi petrece noaptea cu bunicii..
Sotul trebuie să știe că creșterea unui copil necesita doi parinti. Este minunat că soțul tău lucrează din greu pentru a asigura familiei totul, dar dacă el nu este deloc interesat de petrecerea timpului cu cel mic, mai bine asteptati.

 

Este sotul tau pregatit pentru un copil?

 

 

 

Are un loc de muncă de încredere?

Aducerea unui copil pe lume înseamnă alimente, scutece, îmbrăcăminte, medicamente și nevoi diverse. Daca tu si sotul tau nu prea va descurcati cu banii, ar fi mai bine să așteptați până când soțul tău are un loc de munca mai stabil, mai bine-plătit. Uneori, pur și simplu reducerea cheltuielilor vă poate face loc pentru un copil. Dacă nu există nici un venit consistent așteptați până când se schimba lucrurile. Cu toate schimbările care se vor produce în primii ani, stresul financiar suplimentar nu este necesar.

Ii plac copiii?

Evident, copiii sunt copii. Daca sotul tau este unul dintre acei oameni care în mod automat devine enervat atunci când un copil este prezent, el nu e pregatit pentru asta.  Copii au o mulțime de întrebări, au energie și fac zgomot. Cineva care nu suporta asta, nu vor fi emotional pregătit pentru dragoste constantă, afecțiune și distracție de care un copil tanjeste de la părinții săi. Indepartand în mod constant un copil ca o pacoste nedorita va crea numai probleme in familie. Așteptați până când vedeti ca inima soțului se topeste dupa un copil și vede că toți copiii sunt copii.

 

Este sotul tau pregatit pentru un copil?

 

E de acord cu privire la aspectele religioase din familia ta?

Religia afectează deciziile de zi cu zi ale oamenilor. Acest lucru nu va fi diferit în a decide ceea ce este mai bine pentru copil. Tu si sotul tau sunteti de acord asupra bisericii, copiii vor participa la activități? Dacă da, la ce varsta? La ce ceremonii religioase sau de sărbători vor participa? Aceste întrebări vor apărea, și tu și soțul tău trebuie să fiti in aceeași echipă cu privire la evenimentele care afectează deciziile. Discutați aceste probleme acum. Dacă vedeți că sunteti în dezacord în multe dintre aceste domenii, așteptați până când aceste probleme sunt rezolvate.

Cum este starea lui de sănătate?

Daca sotul tau are in prezent mai multe probleme de sanatate negative, așteptati un timp pentru a concepe. Cei mici  necesita multa muncă și le place sa se joace și sa interacționeze cu tăticii lor. Daca sotul tau este in stare bună de sănătate, el va avea energia necesara pentru se a juca și a se bucura de copii. Afecțiunile medicale pot fi stresante. Sa ai o nouă familie este stresant, de asemenea. Rezolvati afecțiunile medicale, în primul rând, apoi luati în considerare marirea familiei.

Cel mai bun mod de a vedea daca soțul tău este gata pentru un copil este pur și simplu să-l întrebi. Pune-i in vedere aspectele menționate mai sus, pentru a-i da o motivație să se pregătească pentru zilele in care va fi tata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *