Cand sa pui punct unei relatii

Sa hotarasti dacă cea mai bună opțiune este să închei o relație la un moment dat poate fi o decizie greu de luat.  Uneori avem nevoie sa ne evaluam pe noi înșine și relația în sine pentru a determina dacă ar trebui să o încheiem si sa plecam mai departe, Intr-adevar nu este ușor să terminam o relație în cele mai multe cazuri, dar aici sunt cateva criterii care vă pot ajuta să decideți dacă este sau nu un lucru bun. Cele mai multe dintre aceste criterii depind de ceea ce simti cu privire la relație și poate fi evaluată numai de tine.

Nu ii pasa de tine

Dacă simți că nu ii pasa de tine într-un fel și ai discutat cu partenerul tau despre hotărâre, atunci poate că nu ar trebui să fii in relație cu acea persoană. O relație este o stradă cu două sensuri, în care ambele persoane se respecta, sunt grijulii și iubitoare  una fata de alta. Dacă partenerul nu este în măsură să iti îndeplinească nevoile , si mai rau, daca partenerul tau își exprimă îngrijorarea prea putin pentru a-ti satisface nevoile, atunci cel mai bine este sa  mergi mai departe. Găseste pe cineva care iti este compatibil și care va avea grijă de tine asa cum meriti.

 

 

Cand sa pui punct unei relatii

 

Nu te distrezi cu el

Ar trebui să ai o relație în care să împărtășiți distracție și bucurie unul cu celălalt. Daca relatia ta este una care  te seaca energie, mai degrabă decât sa iti ofere împlinire, ar trebui să iei în considerare sa o închei. Gândeste-te la lucrurile pe care ai dori sa le faci. Relația ar trebui să fie plăcută pentru un procent mai mare de timp, mai degrabă decât plina cu sentimente negative. De ce ai vrea să-ti petreci timpul cu cineva cu care nu te bucuri de timpul petrecut impreuna? Timpul este valoros și trece repede. Ti-ai face un serviciu sa alegi pe cineva cu care să te simti bine.

Nu te sprijina
Oamenii care sunt în viețile noastre au o influență și un efect asupra  viitorului si obiectivelor pe care le stabilim. Putem sa ne controlam propriul nostru viitor, și trebuie să luam deciziile potrivite pentru a sprijini cel mai bine realizarea obiectivelor noastre. Dacă cineva nu ne sprijina in realizarea obiectivelor noastre și mai degraba ne împiedica la atingere lor,   e timpul să  încheiem relația. Cel mai bine este să ne înconjurăm cu oameni care ne permit  și să ne susțin în atingerea scopurilor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *