Exploreaza minunile Venezuelei

În afară de politică, Venezuela este, de asemenea, renumita pentru minunile sale naturale fermecatoare si peisajele florei și faunei diverse. Vom arunca o privire la unele dintre minunile naturale ale Venezuelei.

Angel Falls

Primul lucru care ne vine în minte atunci când cineva spune Venezuela este Angel Falls, un loc foarte popular și o minune naturală a Venezuelei. Aceasta este cel mai inalta cascada din lume și este de aproximativ 1.000 de metri. Cel mai bun sezon pentru a o vizita   este sezonul ploios, ca fluxul de apă este mai mare în acest sezon. Vârful muntelui Auyantepui, toamna este acoperit cu nori în timpul sezonului ploios și acest lucru oferă o imagine spectaculoasă a apei care pare sa cada din cer. Perspectivele și frumusețea Angel Falls pur și simplu îți taie răsuflarea și te fac să adori puterea minunata a naturii.

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Los Roques

Los Roques se referă la un grup de insule. Acest loc oferă o experiență plăcută de mare si plajă. Acesta este un paradis pentru iubitorii de natura care se bucura de lumea subacvatică. Zona este renumită pentru recifele de corali. Acest lucru permite posibilitatea de a explora frumusețea naturală subacvatica prin expediții de snorkeling diferite. Pentru iubitorii de sporturi nautice, windsurfingul câștigă popularitate lenta în această regiune.

 

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Orinoco Delta

Acesta este locul perfect pentru a merge la un picnic. Acest loc este, de asemenea, foarte romantic și oferă o vedere frumoasă a apusului de soare. Pentru cei care iubesc pescuitul sau pentru cei care doresc să experimenteze pescuitul, acesta este un loc minunat . Delta Orinoco este situata în partea de est a Venezuelei și oferă o priveliște uimitoare.

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Le Gran Sabana

Acest loc are flora si fauna spectaculoase, unice pentru această regiune. Acesta este situat în apropierea frontierei braziliene, și dispune de o bogată bio-diversitate. Explorarea acestei regiuni este atât de relaxanta ca te va face sa uiti toate grijile. Are unele specii native frumoase, care vă vor uimi și este, de asemenea, renumit pentru cascade diferite. Trekkingul în această regiune este cel mai bun mod de a explora frumusețea ei.

 

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Parcul Național Mochima și Los Llanos

Mochima National Park, situat pe malul de nord al Venezuelei, este un loc perfect pentru iubitorii de natura si are o mare varietate de atracții de oferit. Acesta este un domeniu imens de teren, care este casa pentru speciile indigene de floră și faună. Fotografii faunei sălbatice și naturii ar iubi acest loc. Parcul are, de asemenea, o plajă magnifică, cu vederi spectaculoase la mare . Un safari în această regiune ar ajuta să descoperiți anaconda, caimani, jaguarii și diverse alte specii indigene de floră și faună.

 

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Puerto La Cruz

Puerto La Cruz, situat in partea de est a Venezuelei, are căile navigabile atractive. Puteți găsi portul de agrement și vile pe ambele maluri ale căilor navigabile, dar plajele sunt poluate. Puerto La Cruz oferă pescuit, scufundări și snorkeling.

Pico Bolivar

Pentru iubitorii de natură, care adora provocarea, Pico Bolivar este locul perfect. Acesta este cel mai înalt munte din Venezuela, iar 6 ore de trekking te pot duce in vârf . Satisfacția de a ajunge la destinație și peisajele frumoase sunt cele două lucruri pe care un trekker le va atinge atunci când ajunge in varf. Ambele sentimentele sunt atât de mari încât nu pot fi descrise în cuvinte.

 

 

Exploreaza minunile Venezuelei

 

Merida Cable

Aceasta este telecabina care duce oamenii la Pico Espejo, locul unde incepe trekkingul la Bolivar Pico. Plimbarea cu telecabina oferă vederi minunate ale munților și vârfurilor. Plimbarea este de aproximativ 12 de kilometri lungime, care este cel mai lunga din lume. Aceasta are 5 stații denumite după varfuri si munti pentru a descrie privelistea spectaculoasa.

Venezuela este un paradis pentru iubitorii de natură și oferă tot ceea ce vă puteți aștepta. De la plaje la munte, la pădure tropicală și fauna sălbatica nu este nimic ce nu veți găsi aici. Minunile naturale ale Venezuelei sunt incredibile și îți taie răsuflarea și este o alternativă mult mai ieftină în comparație cu multe alte locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *