Gaseste femeia fatala din tine

Femme fatale inseamna in franceza femeie fatala. Potrivit lui Mildred Pierce, asta poate fi definita ca fiind genul de femeie pe care o vor barbatii…dar n-ar trebui sa o aiba. Ati vazut genul de femei care sunt seducatoare si frumoasa, inteligente,putin rele si misterioase? Ca in Poison Ivy sau Cat Woman? Alura, misterul si clasa, glamourul intunecat intruchipeaza femeia fatala. Poti sa fii si tu una!
Vorbeste cu o voce seducatoare
Nu cu tonalitate joasa si stranie, doar joasa si atractiva. Exerseaza cateva vocalize cateva saptamani si va deveni un obicei. Asculta-le pe Scarlett Johansson si Joan Crawford pentru un exemplu de asemenea voce.Poarta haine negre sexy –nu prea gotice totusi. Gandeste-te la Eva Green, Angelina Jolie in anii 90. Subtile, bine croite ,care atrag atentia dar si cu bun gust. Alege intre culori ca negru, maro si verde inchis. Incearca rochii de cocktail de matase, bijuterii dramatice si curele care iti pun in evidenta talia, bineinteles cu tocuri inalte. Bineinteles, o haina de blana seducatoare este esentiala in garderoba.

Iesi in locuri misterioase –nimic straniu si obscur. Doar neobisnuit. Aminteste-ti ca in locuri interesante intalnesti oameni interesanti. Incearca o cafenea artistica, un club de noapte clandestin, sau un magazin antic unic.

Fii miserioasa. Nu lasa pe toata lumea sa stie ce simti sau ce se intampla cu tine. Misterul adevarat dovedeste alura unei femei fatale.
Gaseste femeia fatala din tine
Gaseste ceva unic la femeia fatala din tine si lucreaza la asta. Unele interese neobisnuite, aptitudini, accesorii, orice. Individualitatea contribuie la alura mistica. Poarta un parfum care te defineste. Dar nu genul fructat si simplu, ci ceva oriental lemnos. Te va detasa si de fiacare data cand va fi simtit de catre cineva, isi va aminti de tine. Poarta un parfum feminin, care te echilibreaza. Ultimul lucru pe care il doreste o femeie fatala este sa miroasa masculin.
Poarta-ti parul intr-o parte. precum Veronica Lake. Purtandu-l dramatic de scurt nu e o alegere buna. Foloseste un fond de ten deschis, creion de ochi si ruj rosu sau maro. Ochii fumurii constituie de asemenea o foarte buna alegere.Evita cu orice pret machiajul cu sclipici si cel de adolescente.
 
Gaseste femeia fatala din tine
Uita-te la filme vechi. Mildred Pierce, pentru inceput. De asemenea, la filme noir din 1940. Cat priveste muzica, priveste-o pe Fiona Apple din videoclipul Criminal. Lasa-le sa te inspire. Dar ramai tu insati.
Fii inteligenta si cu maniere. A fi bine educata e ceva ce te va separa de multime. Iar frumusetea plus inteligenta adauga mult sex-appeal.

 Gaseste femeia fatala din tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *