Kim Kardashian crede in dragoste

Multe femei evita chiar si sa vorbeasca despre iubire dupa ce au divortat. Dar Kim Kardashian cu siguranta ca nu e una dintre ele. A gasit un nou iubit destul de repede dupa ce s-a despartit de sotul ei Kris Humphries, si cu siguranta nu crede ca este gresit in vreun fel.

Kim Kardashian a povestit in interviul dat  publicatiei InStyle :

“Intotdeauna am crezut in dragoste. Nu am fost foarte norocoasa dar inca mai cred in iubire. Oricine isi doreste sa o ia de la inceput si sa invete o lectie din relatia precedenta. Am iubit acea persoana, insa nu a fost situatia potrivita pentru mine. Incerc sa imi mentin capul sus si sa imi traiesc viata “.

Kim Kardashian crede in dragoste

Vorbind despre relatia ei cu  Kanye West si despre zvonurile care spun versurile iubitului ei sunt despre ea , Kim Kardashian spune:

“Intotdeauna am fost genul care se indragosteste repede, si cu fiecare iubit, imi planuiesc nunta in minte. Insa va trebui s aiau lucrurile incet. Oamenii pot sa interpreteze in orice fel vor. El face muzica. Nici macar nu stiu daca este despre mine. Noi stim ce suntem unul pentru celalalt. Ne leaga o prietenie profunda de atat timp, si asta e inceputul unei relatii bune.”

Kim Kardashian crede in dragoste

Cu privire la posibilitatea de a avea copiii in viitor,  Kim Kardashian spune:

“Daca m-ati fi intrebat acum un an, v-a s fi spus ca nu, dar lucrurile se schimba. Acum cred ca mi-as dori. Vreau sa ma casatoresc  si sa am doi copii.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *