Esti ultima necasatorita din grupul de prieteni?

Pentru mulți dintre noi, ar fi imposibil să trecem prin viață fără prieteni. Unii dintre prieteni raman din copilărie în timp ce cu alții ne întâlnim pe drum. Acesta este cercul nostru de prieteni carora le încredințam gândurile noastre cele mai intime și secretele si cu care împărtășim experiențele noastre. Unul câte unul fiecare prieten trece prin relații, angajamente și, în final căsătorii.

Căsătoria este sfârșitul singuratatii, dar este, de asemenea, începutul unei noi faze a vieții. Aceasta este o ocazie de bucurie și ii doriți ce-i mai bun la fiecare prieten cand acesta se căsătoreste. Cu toate acestea, dacă sunteți ultima care nu este casatorita s-ar putea schimba dinamica într-un cerc de prieteni.

 

Esti ultima necasatorita din grupul de prieteni?

 

Adesea, cuplurile căsătorite începe să cumpere case și sa intemeieze familii . Nu contează cât de fericita esti pentru ei, nu te vei simti parte din grup pentru că nu ai trecut prin aceleasi experiente. Dacă ești singura, atunci stilul tau de viata va fi diferit de al lor. Acest lucru devine vizibil mai ales cu sosirea unui copil. E firesc pentru parinti sa acorde toata atentia noului nascut. Un copil înseamnă multa muncă și somn mai putin pentru parinti. Este firesc că se va reduce drastic viața lor socială.

Parintii au tendința de a păstra contactul cu alți părinți , deoarece acestia pot împărtăși experiențele lor și să ofere sprijin bazat pe experiența reală. Acest lucru te poate face sa te simti lasata pe dinafară. Dacă esti singura prietena fara copii si partener, atunci te-ai putea simți chiar exclusa din grup.

Una dintre cele mai dureroase lucruri este atunci cand prietenul singur este exclus de la sarbatoare,  o petrecere sau seara de jocuri.

Esti ultima necasatorita din grupul de prieteni?

Indiferent cât de dureroasa e această schimbare în dinamica grupului, nu este bine sa evidențiezi sentimentele tale negative. Este important să stii ca stadiul de recent casatoriti se va încheia și cuplurile se vor întoarce pe pământ. Acest lucru este valabil și pentru părinții noi. Deoarece se vor obișnui cu copilul lor, ei vor dori să mearga mai departe cu viata lor normala.

Între timp, trebuie să continuați să păstrați legătura, chiar dacă prietenii nu iti întorc toate apelurile sau mesajele text. Ofera-le sprijinul tau și ofera-te sa stai cu copilul pentru câteva ore. Asigura-te ca grupul tau. de prieteni casatoriti se simte relaxat cand vine in vizita in casa ta. Poti sa inviti un prieten singur bărbat de pe lista de prieteni. Ei se vor simti mult mai confortabili ca nu vei fi singura.

Nu fi surprinsa daca prietenii tai căsătoriți încearca să te cupleze cu o serie de bărbați singuri. Aceasta poate deveni enervant, dar ei vor fi foarte preocupati de starea ta. Ați putea fi, ultima singura dintre ei dar atunci când e rândul tău să te căsătoresti și să întemeiezi o familie, vei avea un întreg grup de prieteni care te vor ajuta cu intreaga lor experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *