Milla Kunis-nu pot sa am o intalnire normala

Mila Kunis este un star este si o fata draguta cu care poti sa vorbesti, si care face glume pe seama ei. Celebritatea este omniprezenta pentru paparazzi, care o urmaresc pretutindeni, facandu-i mizerabila viata privata. Actrita se plange  in interviul dat revistei Elle ca simplul fapt ca merge la o intalnire normala, nici nu apuca sa vada daca persoana cu care iese este compatibila cu ea, ca de ja sunt considerati un cuplu.

Ea spune:“Daca vreau sa ies cu un tip si sa mergem la o intalnire, unde sa ma scoata? Nu pot sa ies oriunde. Casa mea, casa lui… Atunci ce fac? Incerc sa fiu o fata normala si sa ma comport ca o fata singura. Dar conceptul de a fi singura in cazul meu nu este valabil. Nici macar nu pot sa merg la o intalnire…”

Milla Kunis-nu pot sa am o intalnire normala

“Mila Kunis este singura din 2010 de cand s-a despartit de iubitul ei cu care a fost 8 ani, Macaulay Culkin. De atunci s-a intalnit cu Justin Timberlake si Ashton Kutcher,dar niciodata nu a confirmat zvonurile. “

Milla Kunis-nu pot sa am o intalnire normala

 

Ea a spus ca relatia cu Culkin a fost o baza pentru ea, in formarea personalitatii.

“A fi intr-o relatie atat de tanara a fost de ajutor. Nu regret nimic ce s-a intamplat in viata mea, pentru ca totul m-a facut ceea ce sunt acum. Sunt lucruri pe care oamenii le cunosc si sunt lucruri pe care presa nu le stie. Si tot ce s-a intamplat, 100 la suta m-a transformat in femeia care sunt acum. Fostul meu iubit, familia, prietenii, toata lumea.”

Milla Kunis-nu pot sa am o intalnire normala

 

Despre cariera, Mila Kunis, care e considerata o actrita de comedie, in ciuda rolului sau din  Black Swan, isi exprima cumva indignarea, ca unii nu gasesc interesante femeile in comedii. Ea comenteaza:

“Trebuie sa faci glume pe seama ta in realitate, si de ce sa nu o faci si pe ecran? Eu intotdeauna voi fi prima care va rade de mine. Stii ca exista un anumkit grup de oameni carora nu le plac femeile in comedii, dar ar trebui sa treaca peste asta. Chiar si pentru un film ca Bridesmaids, pe care l-am iubit, multi oameni nu gasesc femeile amuzante. Asta este foarte urat”

Milla Kunis-nu pot sa am o intalnire normala

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *