Cumparaturi fara stres

Cumparaturile nu sunt placute pentru toate femeile. Unele considera ca este greu sau chiar frustrant si sfarsesc prin a cumpara haine de care nu aveau nevoie si nu li s epotrivesc. Dar shoppingul nu este asa d edificil. Tot ce trebuie sa stii sunt cateva trucuri care s ate ajute sa faci cumparaturi fara stres.

Shoppingul e o terapie grozava pentru a te ajuta sau uiti de probleme si sa iti recastigi increderea si optimismul. Dar in timp ce majoritatea dintre noi ne bucuram de asta, exista femei care sunt foarte stresate de fiecare data cand trebuie sa-sdi cumpere haine. Trucurile de mai jos sunt despre cum sa te organizezi la cumparaturi si sa gasesti procesul interesant si placut.

1. Planuieste-ti cumparaturile. Este intelept sa iti faci un plan de dinainte, pentru a sti ce cumperi si sa iti organizezi bugetul pentru a determina exact ce vreisa achizitionezi care sa epotriveasca in garderoba ta. Cumparaturile spontane sunt grozave dar doar in cazul in care realizezi ca nu mai ai cu ce sa te imbraci iar hainele pe care le ai te indispun.

2.Imbraca-te confortabil.Este esential sa te simti confortabil cand mergi la cumparaturi. Ai grija sa porti haine in doua piese care sunt usor de scos si de imbraxcat la loc. OIar despre lenjerie, poarta una cre se poriveste cu orice tip de haina.
Cumparaturi fara stres

3.Incearca mai multe marimi. Cand gasesti ceeea ce cautai, ia-le cu tine in cabina de proba, intr-o varietate d emarimi. Acesta e un lucru rezonabil, deoarece merimile diferitelor branduri sunt diverse.

4.Mergi la cumparaturi singura. Chiar daca este foarte amuzant sa mergi cu prietenele la cumparaturi, te poti afla sub influenta parerilor celorlalti si poti sa cumperi ceva care nu iti place cu adevarat. Cand esti singura, te poti concentra si sa iti urmezi instinctele.
5.Daca eziti sa cumperi un lucru, las-al balta. Este o situatie comuna, sa crezi ca iti place o piesa dar ceva te opreste sa o cumperi.
6.Marimea si confortul sunt importante. Toate am fost in situatia sa ne placa un lucru dar care nu era pe marimea noastra si nu ne simteam suta la suta confortabil in el. Este mai bine sa nu il cimparam, deoarece cand pasiunea pentru el va disparea vom simti disconfortul si nu vom mai dori sa il purtam.

Aceste trucuri sunt simple si de efect, pe care le putem folosi de fiecare data cand simtim nevoia sa mergem la cumparaturi. Fii inteleapta cand mergi la shopping, ai incredere in instinctele tale si nu te razgandi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *