Nu cedati extremelor in frumusete!

Ca femei, suntem în mod specific ancorate către industria anti-imbatranire. Această industrie oferă o gamă uluitoare de informații, opinii, produse, metode și tehnici de toate felurile, cu promisiunea de a ne menține tinere. Se castiga sume imense de bani, în fiecare an și este o dovadă a faptului ca suntem participante la asta.

Generațiile anterioare de femei, de asemenea, au vrut să rămână tinere. Scopul lor principal de a rămâne tinere este pentru a fi dorite de barbati. Din fericire, am trecut de acea stare de spirit. Desigur, noi vrem să aratam bine, dar de asemenea, dorim să fim sănătoase. Femeia  tanara, contemporana înțelege ca a arata bine pe tot parcursul vieții este esențial pentru a fi sănătoasa.

Există insa tot mai multe femei care optează să cadă în capcana chirurgiei cosmetice. Am văzut femei care au mers prea departe în căutarea unui anumit tip de frumusete să pară tinere. Când cad in extreme, această mentalitate se bazează exclusiv pe câștigarea aprobarii oamenilor. Ele cu siguranță nu primesc aprobarea de femei echilibrate și încrezătoare.

 

Nu cedati extremelor in frumusete!

Extremele se manifesta in chirurgia cosmetica sau bulimie sau anorexie nervoasa sau obezitate sau depresie sau dependenta sau relații deteriorate sau stima de sine scazuta, iar lista poate continua . Evitati extremele in frumusete și percepeti anti-imbatranirea ca un obicei blând pe tot parcursul vieții.

Există încă neînțelegeri atunci când vine vorba de căutarea frumusetii. Femeia de azi nu mai este înrobita de conceptul unui singur fel de frumusețe. Mamele si bunicile noastre s-au conformat la un anumit standard de frumusete. În schimb, credem că frumusețea este la fel de variata ca numărul de fete care se nasc in fiecare secunda.

Este sensibil sa combinam o serie de tehnici în condiții de siguranță pentru a produce un efect de ansamblu, adică îmbunătățirea condițiilor și armonia corpului, mintii si spiritului. Dacă te gândești la asta, ce conteaza o fata mai tanara in cazul în care corpul este uzat. Dacă lucrați la pastrarea corpului și fetei, în stare bună, nu va veți bucura de aceste beneficii, dacă mintea ta nu este atenta. Creșterea spirituală este ceea ce dă înțelepciunea de a aprecia o buna sanatate.

 

Nu cedati extremelor in frumusete!

Mananca mese echilibrate constând în mese simple, proaspete, gătite în casă. Ia suplimente care contin vitamina D pentru a preveni osteoporoza, acid folic și vitamina B, B6 și B12, pentru a preveni pierderea de memorie si boli de inima. Bea suficienta apa astfel încât să nu simți sete.

Fa exercitii în mod regulat. În cazul în care sala de sport nu este pe placul tau  poti sa faci o plimbare vioaie de treizeci de minute. Fa Pilates sau yoga în fiecare săptămână. Exercitiile aerobice le putem face ca mersul pe jos și cu bicicleta. Tonifierea, consolidarea și flexibilitatea sunt oferite de Pilates și yoga. Combinația va mentine corpul echilibrat si spiritul liber.

Alte practici anti imbatranire:

Curata si hidrateaza intregul corp zilnic
Schimba produsele de ingrijire a pielii pentru a se potrivi cu vârsta
Foloseste întotdeauna protecție solară.
Fa vizite regulate la medic, dentist și coafor.
Petrece timp distractiv cu copiii tăi. Fa-ti timp sa te bucuri de intimitate cu partenerul tau.
Petrece timp cu prietenele tale.
Zâmbeste și râzi mult.
Începe un hobby sau fa ceva care iti place
Fa-ti timp pentru a aprecia muzica, arta, teatru, filmele și cărțile.
Reflecta în mod regulat la cariera
Dormi suficient.
Stabileste un plan financiar pe tot parcursul vieții.
Imbatranirea cu gratie depinde de modul în care trăiești în fiecare zi. Produsele anti-îmbătrânire nu sunt o soluție magică, care poate fi aplicată si sa stearga semnele de batranete. Timpul iti va afecta aspectul in functie de cât de bine ai grija de tine în fiecare zi. Adopta o atitudine pozitiva și cunoaste noțiunile de tinerețe și frumusețe care vizează femeile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *