Reiki, un mod de vindecare

Reiki este o practică care implică transferul de energie de la o persoană la alta. Aceasta a fost dezvoltata de un budist japonez la începutul anilor 1920. Unii oameni poate stiu ca mâinile pot vindeca. Energia universală este transferată în organism prin palmele practicantului.

Dacă practici Reiki, există anumite principii care trebuie să fie respectate pentru a menține etica practicii. Principiile implica invitarea fericirii în organism, deoarece fericirea va vindeca bolile.

Aceasta implică, de asemenea, ideea de a nu fi supărat sau îngrijorat, precum și a fi recunoscător naturii, și harnic. Prin practicarea acestor cinci convingeri, va fi capabil să lucrezi cu energia universală și sa vindeci oamenii de boli.

 

Reiki, un mod de vindecare

 

Din păcate, nimeni nu a dovedit că, de fapt Reiki functioneaza, dar cei care sunt pregătiți să-l practice spun că o face. Cei care practică Reiki, utilizeaza chakrele, la fel ca și în alte tradiții de yoga. Ei cred că chakrele trebuie să fie aliniate în mod corespunzător, astfel încât organismul să poată funcționa în mod corespunzător. Pozițiile mainii sunt folosite pe fața și din spatele corpului pentru a menține chakrele deschise, astfel că energia poate curge în mod corespunzător, prin aceste puncte.

În versiunea de Vest a Reiki, nu există instrumente speciale sau medicamente care sunt folosite. Practica implică poziții ale mainilor de căutare, suflare, atingere, pentru a face e energia sa curga în mod corespunzător prin corp.

 

Reiki, un mod de vindecare

 

Dacă vă decideți să aveți o sesiune de Reiki, iata la ce vă puteți aștepta. Vei fi pus într-o cameră, pe o masa de masaj. Vei purta haine confortabile și ti se va cere să te relaxezi.

Instructorul de Reiki te-ar putea ghida prin intermediul unor exerciții de relaxare și meditație, astfel încât să sa fii pregătit pentru practica. Practicantul nu va vorbi in timpul sesiunii.

Practicantul va pune mâinile   pe tine, dar unii practicanți nu vor atinge corpul. Mainile ii vor fi plasate la o distanta de cativa milimetri iar un specialist reiki poate utiliza 12-20 poziții diferite peste tot corpul, dacă primiți un întreg tratament.

Medicul poate face o scanare a corpului pentru a căuta un blocaj și să se concentreze pe o singură zonă pentru un timp, în special dacă zona are un blocaj mare de energie. Lucrul pe care practicantul se bazează este căldura mâinilor, nivelul mental si emotional pentru a face energia sa curga, iar, apoi, nivelul de energie al practicantului pentru a face puterea de Reiki să se mute în organism.

Dacă totul merge bine,ai putea simți furnicături ușoare sau caldura in organism. Te vei simți, de asemenea, foarte relaxata.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *