Sevilla, magia spaniola

E  posibil sa fii intr-o dispozitie proasta in Sevilla?  Imposibil. Soare orbitor și cer de cobalt  si  un oras de explorat   într-o experiență antrenantă, cu benzi pietruite in Santa Cruz , mers pe jos de-a lungul malurilor râului Guadalquivir sau biserici uimitor ornate care vin peste tine din piețe ascunse.
Plaza de España, construita pentru Expoziția Mondială din 1929, a apărut recent dintr-un proces de restaurare de lungă durată. Placile au fost lustruite și balustradele ceramice  cu 48 de secțiuni elaborat-decorate, fiecare reprezentând o provincie spaniolă.

Cand mergeti pe jos în jurul orașului, sigur  veti auzi pe cineva cantand la chitara, sau  oameni dansand într-o ședință ad-hoc de flamenco, dar există o parte modernă a Sevillei.  Tapas, baruri gourmet si mezelarii au apărut chiar și în zonele cele mai tradiționale,  aducand un aer  cosmopolit la cel mai seducător dintre orașe.

Oricine alege să rămână în frumosul oraș spaniol Sevilla, într-adevăr nu vor fi dezamăgiți. De asemenea, vor fi o gramada de lucruri de făcut. Cei mai mulți oameni vizitează un oraș doar pentru o scurtă pauză, un week-end lung, sau cel mult o săptămână. Cu toate acestea, ati putea găsi acolo atât de multe atracții incat aveți nevoie sa faceti planuri pentru o călătorie mai lunga pentru a putea sa va ocupati de toate.

 

Sevilla, magia spaniola

 

Primul lucru pe care ar trebui să il luati în considerare este un tur al orasului. Tururile cele mai bine organizate ale orașului au un ghid informativ, care poate indica toate atracțiile și trebuie să vedeti neaparat locurile de-a lungul drumului. Acest lucru va poate ajuta să găsiti drumul mai ușor, sa identificati locurile de interes pe care probabil le veti vizita.

Sevilla poate fi împărțită în mai multe districte, așa că, dacă aveti timp limitat vă puteți concentra doar pe cele dintr- un district și apoi să va întoarceti pentru a vedea restul. Cei mai mulți oameni care vizitează orașul petrec o gramada de timp în Santa Cruz. Aceasta este de fapt una dintre cele mai populare zone turistice. Aici puteți găsi Catedrala din Sevilla.

 

Sevilla, magia spaniola

 

Catedrala în sine este a treia cea mai mare din lume, si cea mai mare catedrala gotica încă în picioare. Va trebui să plătesti o taxă pentru a intra în interior, dar dacă iti place arhitectura, atunci acesta este locul perfect. Lângă catedrală este Alcazar din Sevilla este un palat uimitor cu grădini, care sunt cu adevărat încântătoare. Din nou, există o taxă de intrare, dar puteți petrece cu ușurință o zi aici, sa vă plimbați în jurul grădinilor și palatului frumos proiectat.

 

Sevilla, magia spaniola

 

Este practic imposibil de ratat Plaza Salvador. Este un loc popular pentru vizitatori, există un bar de tapas minunat și este înconjurat de clădiri de toate stilurile, desene și modele. Dacă sunteți în deplasare cu prietenii acesta este un punct de întâlnire , dacă vă decideți să vizitati si magazinele locale. Plaza del Pan este mai mică decât Salvador, dar din nou, acesta este un loc minunat in care sa ratacesti si pe care sa il explorezi.
Dacă doriți să vedeți un spectacol autentic flamenco, atunci trebuie neapărat să vizitați Casa de Memoria. Este recomandabil să platiti în avans, mai ales dacă sunteți în deplasare la Sevilla, in sezonul de vară. Există, de asemenea, un muzeu flamenco deschis pentru vizitatori. Puteti vedea o gama larga de costume si sa invatati cum flamenco a devenit astfel o mare parte din cultura locală.

Dacă sunteti interesati de istoria spaniolă, cu o vizită la Archivo General de las Indias ati putea rotunji turul din Sevilia Santa Cruz. Puteți afla totul despre colonizarea spaniolă a diverse locuri din întreaga lume, inclusiv Filipine și părți din America de Sud. Jurnalul personal al lui Cristofor Columb poate fi , de asemenea, vazut aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *