Tarta cu sunca si ciuperci

Tarta cu sunca si ciuperciIngrediente:
Pentru aluat:
1 cana Maida
2  linguri UntTarta cu sunca si ciuperci
Sare dupa gust
Pentru umplutura:
5 felii de sunca taiate de-a latul
2-3 ciuperci, taiate in bucati mici
1 rosie curatata de seminte si taiata in bucati
½ lingurita Piper
2 oua
Sare dupa gust
Mod de preparare:
1.    Pentru a prepara umplutura, bateti ouale, si adaugati toate ingredientele de umplutura, apoi le puneti la o parte.
2.    Framantati toate ingredientele de patiserie pentru aluat.
3.    Adaugati cate putina apa pentru a forma aluatul.
4.    Modelati in forma rotunda si amenajati o matrita de patisserie, astfel incat partile laterale sa fie frumos acoperite.
5.    Puneti aluatul la cuptor preincalzit timp de 7-8 minute la 1600C.
6.    Scoateti aluatul,  adaugati umplutura si puneti-o la cuptor pana cand umplutura va fi coapta.
7.    Serviti-o calda.
Pofta Buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *