Lucruri pe care sa le faci cand esti bolnava

Indispozitia nu e un motiv sa disperam, pentru ca poate fi timpul perfect sa facem lucuri de care in mod normal nu avem timp atunci cand suntem sanatoase si mergem la lucru. Sunt multe lucuri pe care le poti face in timp ce esti in concediu medical. Nu mai dormi tot timpul si fooseste-ti zilele libere facand lucruri variate si folositoare.

Navigheaza pe Internet
Probabil nu ai timp suficient sa navighezi pe net in timpul tau la serviciu, dar cand esti acasa bolnava, poti sa faci o gramada de lucuri. Viziteaza sursele tale favorite pe Google, citeste mondenitati si idei inspirationale, stiri ori bloguri.

 

Lucruri pe care sa le faci cand esti bolnava

 

Maraton de filme
Alege filmele la care ai vrea sa te uiti si planuieste un maraton de filme. Te vor face mai pozitiva si te vei recupera mai repede. Comediile si povestile de dragoste sunt cea mai buna optiune.

Citeste
Nu e nimic mai inspirational si mai motivant decat sa citesti o carte buna. Subgurul lucru pe care ni-l recomanda medicii e sa citim povesti pozitive pentru a grabi recuperarea.

Fa o baie cu spuma
Fa o baie cu spuma pentru a te simti mai bine. Alege aroma ta favorita, umple cada si da drumul la muzica. Poti faca asta daca nu ai febra mare, altfel, situatia se va inrautati.Lucruri pe care sa le faci cand esti bolnava

Confectioneaza
Aceasta activitate te va face sa te simti mult mai bine. Desenul, cusutul si confectionarea de bijuterii… iti grabesc recuperarea si te ajuta ca timpul petrecut acasa sa nu fie atat de plictisitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *