Te vopsesti sau nu, ce alegi?

Inaintarea in varsta vine cu o mulțime de lucruri nedorite, unul dintre acestea fiind părul carunt. De fapt, parul carunt poate începe sa apara la orice varsta. Cu toate acestea, atunci când veți găsi culoarea parului nedorita începeți să vă simțiți ca imbătrâniti mai repede. Ai putea smulge firele de păr albe pe care le vezi, dar vor creste la loc. Deci, se pune întrebarea, Sa iti vopsesti părul, sau sa-l lasi sa incarunteasca?

A te vopsi sau a nu te vopsi?

Toată lumea are propriul răspuns la acest lucru. Unele femei abia asteapta sa se vopseasca, pentru a-si schimba culoarea si a experimenta noi nuante, in timp ce altele, doar dupa ce inainteaza in varsta decid sa isi vopseasca parul. Este ceva ce trebuie să te întrebi și sa te asiguri că esti dispusa să sacrifici timp și efort pentru a ține pasul cu aspectul tineresc.

Folositi produse potrivite

Unul dintre cele mai importante lucruri de reținut atunci când vopsesti parul  este ca firele albe sunt diferite de firele colorate. Ele au o textură mai groasa și mai rigida decât alte fire de păr. Dacă aveți de gând sa vopsiti parul pe cont propriu, doriți să vă asigurați că folosiți o vopsea de par, care este facuta pentru a vopsi parul alb. Aceasta va fi capabila să coloreze cu mai mult pigment parul alb si sa se pastreze culoarea mai multa vreme.

Te vopsesti sau nu, ce alegi?

Ti-e frica de angajament?

Dacă sunteți una din persoanele care nu pot să tina un angajament atunci ar trebui, probabil, să luati în considerare sa mergeti pe cale naturala. Sa te vopsesti pentru a te distra si a experimenta este altceva, dar sa acoperi toate firele albe inseamna muncă, mai degrabă decât un aspect distractiv. Trebuie să te asiguri că vopsesti în mod regulat parul pentru a evita haloul gri din partea de sus a capului.

De asemenea, trebuie să alegeți o culoare care este similara cu culoarea naturala a parului. Acest lucru va permite ca firele carunte sa fie mai putin vizibile atunci când rădăcinile încep să crească. Asigurându-vă că va vopsiti firele albe, de îndată ce au inceput sa creasca si sa fie vizibile, este ceva ce trebuie să fiti dispusa să faceti.

Împreună cu angajamentul de vopsire a parului, de asemenea, trebuie să știi când să renunți la asta. Odată ce ai o anumită vârstă, parul tau poate fi complet alb. Când se începe această rută, o nuanta mai deschisa de brunet, sau o culoare blonda va ajuta sa ascundeti parul carunt. Cu toate acestea, odată ce culoarea părului a dispărut  si acesta este complet alb este timpul sa acceptati frumusetea naturala si sa nu mai vopsiti parul. Doar amintiți-vă că sunteți o femeie frumoasă și culoarea parului nu va definește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *