Trucuri de frumusete pentru femeile de cariera

Femeile care lucreaza, in special cele care au o familie, nu au timp liber pentru ele. Dar asta nu inseamna ca frumusetea lor va fi afectata. Optimizand si prioritizand tratamentele de frumusete si rutina, poti sa arati bine intotdeauna si sa fi in acelasi timp o sotie buna, o mama buna si si femeie de cariera. Citeste mai jos trucurile noastre de frumusete pentru femeile de cariera.

Par

Alege o coafura usor de intretinut si care sa ti se potriveasca cu forma fetei si care poate fi usor de transformat in altceva. Astfel, vei economisi timp dimineata inainte sa pleci la munca. Foloseste produse care iti pastreaza parul frumos si sanatos. Foloseste daca ai nevoie spray fixativ si tine in geanta agrafe de par ca sa poti sa faci o coafura simpla cand ai nevoie.

Trucuri de frumusete pentru femeile de cariera

Gloss
Pastreaza rujul rosu pentru ocazii speciale. Foloseste gloss sau balsam care iti fac buzele lucioase rapid si sigur. Glossul nu e atat de strident ca rujul.

Trucuri de frumusete pentru femeile de cariera

Mascara

Mascara si poate un dermatograf alb pe linia de jos a ochiului iti vor face ochii minunati. Foloseste varful degetelor ca sa aplici fardul pentru a aduce opata de culoare fetei tale. Daca ti-e teama sa aplici mascara, foloseste una transparenta. Aceasta iti va alungi genele fara sa le coloreze.
Trucuri de frumusete pentru femeile de cariera

Daca nu reusesti sa dormi suficient din diverse motive, incearca sa te relaxezi in timpul zilei, sa mergi la masaj din cand in cand, sa iti faci putin timp pentru tine si sa mergi la un salon de frumusete. Tot ce trebuie sa faci e sa ai putina grija de sanatatea si furmusetea ta. Urca scarile pentru a ramane in forma si folosetse manusi cand speli vasele ca sa iti pastrezi manichiura.

Trucuri de frumusete pentru femeile de cariera

Pastreaza unele lucruri simple in geanta ca sa poti sa iti refaci machiajul. Rimel, gloss, pudra, si agrafe de par vor crea un machiaj instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *