Celebritati cu forme

Pentru o lungă perioadă de timp, a existat o tendință de la Hollywood, care părea să spună ca a fi slaba e singura modalitate de a fi sexy, dar nu a fost întotdeauna așa. Uită-te înapoi la femei, cum ar fi Marilyn Monroe, Jayne Mansfield și multe dintre vedetele din acea perioadă. Ele nu au fost niciodata skinny, dar acestea sunt considerate în continuare în rândul femeilor seducatoare. Ce s-a schimbat? Nu mult, dacă vă uitati la aceste   vedete frumoase cu forme de pe această listă.

Adele

Nu cred că aspectul Adele ar  conta dar ca o femeie frumoasă care are curbe ea merită un loc pe această listă. Ea este un vocalist incredibil de talentat și compozitoare asa ca nu are nevoie de corp de supermodel pentru a reuși. Ea are forme, dar nu pare sa-i pese ce crede lumea despre ea.

 

Celebritati cu forme

 

Beyoncé

Beyonce poate nu e fel de plinuta ca unele dintre celelalte femei de pe această listă, dar ea este mai plinuta decat un superstar pop mediu. Asta o reprezinta. Ea a cântat chiar și un cântec despre asta când a fost cu Destiny Child. Va mai amintiti bootylicious?

 

 

Celebritati cu forme

 

Catherine Zeta-Jones

Catherine a spus că nu înțelege obsesia moderna, cu femei super-subțiri și sunt din toată inima de acord. Așa cum am menționat în introducere, a existat un timp în care cele mai mari sex-simboluri din lume au fost femei cu forme. Astăzi, Marilyn Monroe ar fi pusa să piardă în greutate. Slavă Domnului ca avem de femei  cum e Catherine și celelalte   de pe această listă care arata lumii cât de sexy e o femeie cu un pic de carne pe oase.

 

 

Celebritati cu forme

 

Charlotte Church

Ca răspuns la a fi etichetata “cu forme” de presă, Charlotte a avut de spus, “a avea forme e atunci când ai greutate peste tot in loc de a o avea pe sani”.  Acest citat este doar unul dintre multele motive pe care o iubesc pe fata asta foarte mult. Are incredere in ea. Ea dă impresia că se simte bine in pielea ei.

 

 

Celebritati cu forme

 

Christina Hendricks

Christina Hendricks are un corp pe care mi-ar plăcea să-l am. Sunt in cea mai mare parte mulțumita de felul în care arăt, dar această femeie voluptoasa, frumoasa mă face invidioasa, nici măcar nu pot minți. E pur și simplu uimitoare.

 

Celebritati cu forme

 

Eva Longoria

Eva Longoria este, desigur, o femeie frumoasă. Ea nu are nevoie de mult machiaj sau haine super-sexy pentru a arata bine. Ea niciodată nu a fost, de asemenea, o fata ultra-subtire. Are forme și nu se teme sa le arate   atunci când e momentul.

 

 

Celebritati cu forme

 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez are una dintre cele mai sexy figuri de la Hollywood, și puteți fi sigure că nu a tinut diete ca sa arate ca o acadea. Figura ei curbata este invidiata de femeile de pretutindeni și pentru o lungă perioadă de timp doamna Lopez a adus fundurile mari înapoi pe harta.

 

Celebritati cu forme

 

Jessica Simpson

Jessica Simpson a fost mereu o femeie sanatoasa si naturala si nu foarte slaba. Din acest motiv, atunci când alege modele pentru linia ei de bikini, ea preferă să lucreze cu modele cu forme.

 

Celebritati cu forme

 

Kat Dennings

E frumoasa si corpul ei este criminal. Kat radiaza, e ultra-încrezătoare, super-cool.  O iubesc si sunt incantata de show-ul pe care il face atât de bine.

 

Celebritati cu forme

 

Kate Winslet

Kate este o imagine perfectă de încredere, pare fericita cu ea insasi și cu aspectul ei. Scoate în evidență ce are. E talentată și frumoasă,  si nu simte nevoia de a se conforma.

 

Celebritati cu forme

 

Kim Kardashian

Are un   corp plin , rotund , care îi face pe barbati sa saliveze. Eu personal o apreciez ca o celebritate, dar nu pot nega ca are un corp fantastic.

 

Celebritati cu forme

 

Mariah Carey

Știu că Mariah s-a luptat cu greutatea ca si unele dintre celelalte femei de pe această listă, dar mereu am preferat-o pe MiMi un pic mai plinuta. Ea arata sanatos, cu forme dar de asemenea, pare mult mai sexy – în opinia mea. Mariah este una dintre acele femei care arata bine indiferent de ceea ce face.

 

Celebritati cu forme

 

Salma Hayek

Când mă gândesc la femeile frumoase cu forme, Salma imi vine imediat în minte. E o femeie frumoasă, dar nimeni nu încearcă să ascundă faptul că ea poartă ceva mai mare decât dimensiunea zero. Știti ce dovedește Salma? Marimea chiar nu conteaza. Ea arata sexy oricum.

 

 

Celebritati cu forme

 

Scarlett Johansson

Nu eram sigura dacă ar trebui să o includ pe Scarlett pe această listă pentru că nu cred într-adevăr că are forme. Apoi, din nou, nu cred ca Beyonce are  într-adevăr, nici ea. Scarlett a spus-o cel mai bine atunci când a spus, “Eu nu trebuie să fiu slaba pentru a fi sexy”.

 

Celebritati cu forme

 

Sofia Vergara

Îmi place cel mai mult dintre femeile de pe această listă, si trebuie să spun ca Sofia mi se pare cea mai atrăgătoare. E frumoasa, evident, dar ea este, de asemenea, foarte amuzanta. Îmi place faptul că ea e constienta de sexualitatea ei și nu încearcă să slabeasca, pentru că asa se vrea la Hollywood. Ea este cine este și e incredibil de sexy .

 

Celebritati cu forme

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *