5 coafuri de petrecere

Sezonul sarbatorilor avanseaza asa ca e timpyul sa te gandim la cateva lookuri de petrecere. Daca ai nevoie de de cateva coafuri de petrecere ca sa salvezi din timp pentru imbracat, si sa arati fabulos, atunci uita-te la aceste 5 coaafuri de petrecere.

Coc sic
Un coc iti salveaza din timp pentru ca o coafura superversatila. Poti sa-l porti la petrecerile glamour si desi arata diferit, principiukl etse acelasi. Leaga-ti parul intr-o coada de cal si strangel in varful capului. Poti sa creezi cateva coafuri simple. Poti sa faci un coc dezordonat, depinde la ce gen de petrecere mergi.
5 coafuri de petrecere

Par scurt accesorizat

Parul scurt accesorizat cu o cordeluta cu bijuterii. Alege una care se potriveste lookului tau si asigura-te sa texturizezi parul ca sa asiguri coafurii un look glam. Poti sa accentuezi cateva suvite cu ceara de par.
5 coafuri de petrecere

Par Gucci

Acest stil romantic e simplu de obtinut. Adauga volum parului cu bucle. Ia suvitele din parti si si rasuceste-le ca sa creezi forma si apoi fixeaza cu o agrafa decorativa. Viola! Glam si de efect.
5 coafuri de petrecere

Valuri pe o parte

Acesta este un stil grozav. Parul are valuri usoare si toate pe o parte. E simplu, romantic si potrivit pentru o petrecere sau o cina de sarbatori. Poti sa il accesorizezi cu cercei.

5 coafuri de petrecere

Intins
Acesta este un look elegant de petrecere foarte sic. Implica o coafura pe o parte finalizata cu un coc sau o coada de cal. E simplu de obtinut si poate fi purtat si la micile petreceri si la marile festivitati. Imparte parul pe partea stanga sau pe care preferi, si aplica produse de stilizat care vor face parul moale. Odata ce e perfect intins, fixeaza-l cu un elastic si incepe sa creezi un coc sau o coada.

5 coafuri de petrecere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *