Piele radianta cu tratamente spa

Sa avem o piele stralucitoare superba poate fi o treaba dificila. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare, cel mai important fiind tipul de piele. Fiecare tip de piele are nevoi specifice care ar trebui să fie luate în considerare atunci când cumpărăm un demachiant sau crema hidratanta, dar, de asemenea, atunci când mergem la un tratament spa. Tratamentele spa sunt o modalitate foarte bună de a da pielii un impuls, dar cu atât de multe tipuri de tratamente faciale de unde sa alegem, este destul de greu.

Pielea uscata
Pielea uscata are nevoie de tratamente diferite. Ea nu are lipide naturale sau uleiuri, facandu -o predispusa la deshidratare. Din cauza acestei lipse de hidratare, ciclul exfolierii naturale a pielii încetinește. Tratamentele faciale, care includ exfoliere blanda (adică cu enzime) sunt o modalitate foarte bună de a   transforma pielea fabulos. Pielea uscata are nevoie, de asemenea, atât de uleiuri cat și de apă pentru a se echilibra, deci, căutarea unor tratamente faciale, care includ măști, vor ajuta la pătrunderea produsului in piele. Un exemplu este o mască care se va cauciuca. Poate suna un pic ciudat, dar orice produs sub acest tip de masca va fi împins în piele pentru ca masca se întărește, lasand sentimentul de piele  hidratata si odihnita.

 

Piele radianta cu tratamente spa

 

Tenul gras
Tenul gras produce mai mult sebum decât are nevoie. Acest ulei este un magnet pentru reziduuri, cum ar fi celulele pielii, machiaj și poluare, care apoi duce la aglomerarea in interiorul porilor. Mergi pe tratamente faciale, care includ un exfoliant chimic (acid glicolic sau acid salicilic.) Acesta va pătrunde în pori. Tenul gras are nevoie, de asemenea, de a îndepărta orice resturi întărite din pori, de exemplu punctele negre. Dar nu incercati asta acasa.

Tenul mixt
Enzimele, tratamentele chimice sau chiar microdermabraziunea funcționează foarte bine. De asemenea, sunt necesare extracții (de obicei în zona T), pentru a elimina congestia, și o mască tratament profesional, cum ar fi colagen liofilizat pentru a reface apa pierdută și calma pielea.

 

Piele radianta cu tratamente spa

 

Tenul matur
Pielea matură poate fi o provocare. Aceasta poate fi uleioasa / predispusa la acnee, uscata / deshidratata sau o multitudine de combinații de tipuri de piele. Tenul matur, de asemenea, incetineste productia de celule, circulatia , astfel încât există multe probleme. Esteticianul va trata în primul rând tipul de piele (gras, uscat, mixt, normal). Apoi, va trebui să se concentreze pe procesul de îmbatranire pentru a crește circulația și satura pielea cu antioxidanti, vitamine si minerale pentru piele sanatoasa, si mai tanara.

Pielea sensibilă
Trebuie să fim atenți cu pielea sensibila.Fiecare tip de piele are nevoie de exfoliere pentru a elimina celulele moarte, dar acest lucru trebuie să fie făcut ușor. Enzimele sunt bune deoarece acestea nu irita pielea. De asemenea, mergi pe produsele care nu au arome excesive sau iritanti în ele.

Iata câteva sfaturi simple pentru păstrarea pielii cu aspect deosebit:
• Curățați pentru a îndepărta resturile
• Folosiți un toner pentru a rehidrata pielea dupa demachiere
• Exfoliaza pentru a ajuta cu ciclul natural de indepartare a pielii moarte
• Hidrateaza pentru a reface
• Protejeaza de radicalii liberi și de razele UV

Toata lumea ar trebui să facă acești pași. Pașii rămân  aceiași pentru fiecare tip de piele, dar produsele pe care le folosim pentru a finaliza pașii vor fi diferite pentru fiecare. Dacă nu esti sigura, discuta cu un estetician despre ce produse sunt cele mai bune pentru tipul tau de piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *