6 reguli de urmat in moda

Imi place sa privesc oamenii cand isi aleg haine din magazine, dar deseori simt ca ar trebui sa intervin atunci cand o persoana selecteaza ceva gresit. Poate suna amuzant, dar unele persoane nu cunosc unele reguli simple in moda, acele reguli care au fost testate ani intregi.

In acest articol, voi scrie despre regulile care par simple pentru multe dintre noi, dar experienta arata ca multe persoane nu le cunosc.
Dublul denim este de evitat
Denimul este un tip de imbracaminte care se potriveste cu absolut orice, cu exceptia…denimului. Da, vreau sa spun ca denimul cu denim niciodata nu va arata bine. Numai daca esti cowgirl si lucrezi la rodeo, stai departe de a purta asa ceva in public. Nu arata bine si nu este stilat deloc. Jeansii si jachetele denim purtate separat sunt fabuloase dar impreuna nu merg deloc.

6 reguli de urmat in moda
Pijamalele nu sunt de purtat in public
Pijamalele sunt grozave si am vazut multe femei purtandu-le in public, dar este de prost gust si niciodata nu vor deveni de bun gust.

Atata timp cat porti pijama afara, inseamna ca nu dai doi bani pe cum arata lookul tau.

6 reguli de urmat in moda

Lenjeria care se vede prin haine e de prost gust

De ce nu?
Este o crima in moda, la fel ca si sutienul colorat care se vede prin haine. Arata interesant pe catwalk, dar nu e potrivit pentru viata de zi cu zi. Fii atenta sa nu porti sutien negru sub o bluza alba, unul nud e mult mai bine.

Nu purta alb la o nunta, doar daca esti tu mireasa
Aceasta regula a fost testata de-a lungul timpului si inca merge si in ziua de azi. Numai daca e nunta ta, atunci poarta alb, pentru ca automat, vei eclipsa mireasa.

Chiar daca arati grozav in alb, sau daca mireasa poarta alta culoare, totusi ar trebui sa eviti sa porti alb. Este vorba de respect si de a fi un oaspete bun.Arunca o privire la cum se imbraca doamnele la nunti, dar nu incalca niciodata aceasta regula.6 reguli de urmat in moda

Sa fii foarte imbracata e mai bine decat sa fii dezbracata
Aste se potriveste pentru hainele puratate la lucru si la ocazii. Bineinteles ca poate fi jenant sa arati supraimbracata la serviciu, dar e mult mai bine sa faci o impresie buna decat sa arati precum o pitipoanca. Daca esti nesigura de vreo piesa de imbracaminte, las-o balta si mergi pe altceva, mai potrivit. Sa arati prea bine nu e rau deloc.

Confortul e in top
Aceasta regula e cea mai importanta. Nu conteaza ce ocazie este, nu purta ceva in carete simti inconfortabil. Moda ar trebui sa te faca sa arati bine si sa te simti grozav, dar daca porti ceva care nu iti place, se vede pe fata ta. In loc sa te simti increzatoare, te vei concentra pe haine decat sa te distrezi.

Dintre toate regulile, iti recomand ca pe aceasta sa nu o incalci niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *