Cum sa fii fericita in casnicie

Căsătoria este o uniune sacră între două suflete care  leagă doi oameni împreună pentru toată viața. Multe schimbări vin în viața unei persoane după căsătorie. Succesul depinde de comunicare, credinta, dragoste, angajament și înțelegere între parteneri. Există mai multe moduri pe care le puteți urma pentru a avea o viață fericită. Aici sunt câteva sfaturi pentru a face relatia ta iubire puternică și mai fericită.

Petreceti mai mult timp împreună

Primul lucru, pe care il puteți face pentru a duce o viață fericită este sa petreceti mai mult timp împreună. Nu sunteti în măsură să va petreceti mai mult timp împreună,din cauza muncii, activității, carierei, copiilor, prietenilor și programului incarcat. Dar ar trebui sa va faceti suficient timp pentru a avea o conversație semnificativă. Puteți petrece timp de calitate impreuna la domiciliu la pranz sau la cina, sa va luati un baby-sitter (dacă aveți copii), sau sa faceti lucruri care va plac la amandoi.

 

Cum sa fii fericita in casnicie

 

Acorda prioritate partenerului

Soțul tău ar trebui să fie prioritatea ta de top peste orice altceva în viața. În cazul în care cea mai buna prietena vă cere să va petreceti sâmbătă seara împreună și acesta este timpul petrecut în general cu partenerul tau, spune doar: “Sunt ocupata în acea seara”. Partenerul tau este singurul prieten adevărat în această călătorie de viață. El va fi mereu acolo pentru tine în vremuri de restriste. Nu te concentra doar pe copii, cariera și finanțe.

Nu folosi tactici de intimidare
Nu folosi un comportament abuziv, tipete, aruncarea de obiecte, trântit ușile, sau înjurături pentru a intimida sau pentru a obține putere și control asupra partenerului tau. Acest tip de comportament este admisibil în orice condiții. Comportamentul abuziv poate pune partenerul in depresie. Dacă esti foarte supărata nu fii violenta si nu folosi abuzul verbal: Doar spune “Sunt atât de supărata și nu știu cum sa o exprim”.Cum sa fii fericita in casnicie

Niciodată nu presupune

În general, cuplurile presupun că partenerul știe ce este în mintea lor. Dar, acest lucru creează probleme și neînțelegeri. Deci, ar trebui să comunici si sa exprimi sentimentele. Dacă ai orice confuzie în mintea ta cu privire la orice lucru, atunci, nu presupune și clarifica lucrurile cu soțul tău.

Nu stoca sentimente negative

Niciodată nu stoca antipatia, durerea si furia. Dacă simți că ceva te deranjează, atunci pur și simplu, discuta cu partenerul imediat, dar calm. Nu te duce la culcare fara a termina argumentul.

Evita agresivitatea

Fiecare relatie sufera de situatii stresante. Dacă te-a afectat o greșeala a partenerului tau, nu folosi blocajul, receala sau strategii pasive agresive, deoarece acestea sunt modele foarte distructive de comunicare. Mai degrabă discuta problemele cu partenerul tau si cere-i să-ti dea o explicație pentru greseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *