8 semne ca se foloseste de tine

Unele semne ca iubitul tau te foloseste sunt atat de evidente si se vad cu ochiul liber , dar ar putea să nu le cunosti! Dacă ai un sentiment ca el se folosește de tine, si ca ar putea să nu fie o relație sănătoasă, mai gandeste-te. Mai jos, am scris primele 8 semne că se folosește de tine pentru bani, pentru sex sau chiar doar pentru un loc de dormit. Doamnelor, meritati mult mai mult decat sa stati langa un tip care va foloseste.

1.Tu platesti de fiecare dată când ieșiti

Chiar dacă tipul ar trebui să plătească, în mod constant va găsi scuze ca sa achiti tu nota de plata cand iesiti in oras, la restaurant. Asa se intampla in relatia ta? Asta e cu siguranta unul dintre semnele de top ca el se folosește de tine. În timp ce e bine să împartiti nota de plata, nu ar trebui în mod constant sa scoti tu portofelul pentru a plăti.

2. Este disponibil numai atunci când are nevoie de ceva de la tine

Ce zici de disponibilitatea lui? Vezi in mod constant că el nu este disponibil decât dacă are nevoie de ceva de la tine? Acest lucru este cu siguranta un semn ca se foloseste de tine. La urma urmei, nu vrei un tip care  e disponibil atunci când ai nevoie de el ? Nu doar atunci când are el nevoie de tine. 8 semne ca se foloseste de tine

3. E dependent financiar de tine

Nu numai că vei plăti pentru tot, dar el este de fapt dependent financiar de tine. El se așteaptă să platesti toate facturile pe care le aveti, fără nici o întrebare. El nu contribuie la nici o factura lunara. Acesta este un alt semn că se foloseste de tine și nu ar trebui să stai pe ganduri.

4. Ești confortul lui

Ești în mod constant confortul său pentru o plimbare sau pentru o  partida de sex? Lucru care nu ar trebui să existe atunci când sunteți într-o relație matura! Niciodată nu ar trebui să fii “utilitatea” cuiva.

8 semne ca se foloseste de tine

5. Șantajul emoțional

Da vina în mod constant pe tine pentru lucrurile care merg rău în viața lui? Spune că este vina ta că el nu are un loc de muncă sau ca viata lui nu se indreapta in nici o direcție? Acesta este un semn că se foloseste de tine.

6.Niciodată nu cumpara nimic

Ii cumperi în mod constant lucruri, dar niciodată nu ai primit ceva inapoi? Asta e un semn doamnelor. La urma urmei, nu ar trebui să cumpere si prietenul tău niște lucruri, uneori?

7. Nu tine cont de parerea ta

Prietenul tău nu ia în considerare nevoile tale? Poate că ar fi frumos din când în când sa te scoata in oras, sa te duca intr-un loc frumos, nu-i asa?. Nu tine cont de parerea ta atunci când ia decizii? E un semn fetelor.

8. Nu ia în considerare sentimentele tale

În cele din urmă, prietenul tău nu ia sentimentele tale în considerare? Nu-i pasa nici modul în care acțiunile sale te afectează? Acest lucru ar putea fi un semn că se foloseste de tine!

Doamnelor, dacă vedeți oricare dintre aceste semne, el se folosește de voi si nu este o relație sănătoasă. Deci, mare atentie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *