Alege oja in functie de zodie

Semnul zodiacal poate spune multe despre personalitatea ta, modul de viață și te poate duce, de asemenea, în direcția corectă. Aceasta vă poate ajuta, de asemenea, să vă conducă spre alegeri potrivite in machiaj. Unul dintre lucrurile surprinzătoare pe care semnul tau zodiacal il poate spune este ce culoare de lac de unghii se potriveste personalitatii tale. Acest articol iti va arăta ce culoare lac de unghii ar trebui să porti în funcție de zodia ta.

Capricornul
Dacă sunteți Capricorn, aveti o personalitate sensibila si rezervata. Trebuie sa porti lac de unghii, care iti reflecta personalitatea. Tonurile neutre sunt alegerea perfectă pentru Capricorni. O oja gri ar fi o alegere excelentă.

Alege oja in functie de zodie

Vărsătorul
Dacă sunteți Varsator, aveti o personalitate puternică. Sunteți inventiv abordabil și inovator. Cea mai potrivita culoare la lacul de unghii pentru un Varsator este turcoaz. Aceasta va scoate în evidență individualitatea ta, împreună cu sinceritatea.

Alege oja in functie de zodie
Pești
Acest semn tinde spre o personalitate emotionala si visatoare. Ai un caracter plin de compasiune și doresti să arati că te afli acolo pentru a avea grija de alții. Nuantele de roz si mov de lac de unghii sunt cele mai bune pentru Pesti.

Alege oja in functie de zodie
Berbec
Un Berbec este independent, activ și îndrăzneț. Ai nevoie de culori pe unghii care reflectă cel mai bine acest lucru. Culori îndrăznețe, dramatice, cum ar fi rosu sunt cea mai buna alegere.

Alege oja in functie de zodie
Taur
Cele din semnul Taurului au o inimă caldă și sunt pline de determinare. În scopul de a scoate în evidență persistența, puterea și afecțiunea ar trebui să optezi pentru o nuanta de lac de unghii roz. Una luminoasa este o alegere excelenta.

Alege oja in functie de zodie

 

 

Gemeni
Personalitatea Gemenilor este spiritul plin de viață. Cea mai buna alegere pentru lacul de unghii pentru Gemeni sunt culori vii, indraznete. Galbenul este o culoare care cu siguranta se potriveste de minune.

Alege oja in functie de zodie
Rac
Un Rac autentic are o personalitate romantică și imaginativă. Nuantele metalice, cum ar fi de argintiul va arăta cu adevărat caracteristicile cele mai bune.Alege oja in functie de zodie
Leu
Dacă sunteți Leu, aveti o personalitate încrezătoare și îndrăzneață. Culorile strălucitoare, auriu strălucitor sunt o alegere excelentă pentru lei.Alege oja in functie de zodie
Fecioară
Femeile Fecioara sunt cunoscute ca fiind demne de încredere și organizate. Acesta este motivul pentru care este o idee bună ca Fecioarele să poarte culori profunde, de pământ. Ciocolatiu, maro si bleumarin sunt alegeri foarte bune.

Alege oja in functie de zodie
Scorpionul

Pasionate si seducatoare sunt două cuvinte care descriu perfect un Scorpion. Unghiile stralucitoare, metalice care accentuează personalitatea magnetică a Scorpionilor includ maro inchis si visiniu.

Alege oja in functie de zodie
Balanța
Balantele sunt cunoscute pentru personalitati sociale ale semnelor zodiacale. Mergi pe un pigment albastru de lac de unghii pentru a scoate în evidență personalitatea ta pozitiva.

Alege oja in functie de zodie
Săgetătorul
Un adevărat Sagetator are o personalitate optimista si aventuroasa. Cea mai buna alegere de culoare a ojei e violet. Acesta va scoate în evidență energia creativa si personalitatea indrazneata.

 

Alege oja in functie de zodie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *