Adauga farmec stilului tau, poarta manusi!

Mănușile nu sunt doar funcționale, ele sunt, de asemenea, foarte la modă! Ele țin mâinile calde și chiar protejate în timpul vremii reci, dar  sunt, de asemenea, o modalitate bună de a adăuga personalitate și stil la orice tinuta. Manusile din piele pot da un aspect minunat atunci când sunteți în blugi și mănușile lungi, albe sunt o excelentă alegere atunci când sunteți plecate la operă sau la o nunta formala. Mănușile de dantelă pot arata foarte sexy și adaugă stil si feminitate la orice tinuta.

 

Adauga farmec stilului tau, poarta manusi!

 

Dacă doriți să adăugați stil garderobei cu mănuși, luati în considerare câteva sfaturi cu privire la modul de a face asta. In primul rand, țineti cont de faptul că mănușile sunt o declarație de moda distractiva dar, de asemenea, una foarte îndrăzneață. Tu nu ai dori să porti orice fel de pereche de mănuși cu orice tinuta, mai ales dacă ai o mulțime de alte accesorii. Dacă peste piesele de bijuterii mai purtați si mănuși, tinuta poate parea foarte chinuita și aglomerata. Toamna și  iarnă va puteti distra cu culori și stiluri, astfel incat garderoba de iarna sa nu fie plictisitoare și monotonă. Uita-te la nuante indraznete de galben rosu sau violet sau chiar galben si elemente decorative pe mănuși cum ar fi paiete sau cristale.

Adauga farmec stilului tau, poarta manusi!

 

Mănușilr nu sunt strict un accesoriu de moda, ci unul prin care puteti completa tinuta si aspectul general. Manusile scurte din piele sunt de obicei mai casual și pot fi asortate cu o rochie neagra, dar sunt de obicei rezervate pentru atunci când porți blugi și o jachetă de piele. Mănușile de dantelă sunt bune pentru ocazii și mai ales de seara sau noapte atunci când doriți să adăugați feminitate stilului.

Atunci când purtati mănuși lungi, albe sau negre, țineti cont de faptul că există unele reguli cu privire la eticheta. Dacă porți o rochie cu maneca lunga, ar trebui să renunți la mănuși cu totul. Pentru mâneci pana la cot, vei alege mănuși pana la antebraț și care doar ating cotul, dar nu-l acopera. Pentru mâneci scurte sau rochie fără mâneci, ai nevoie de manusi lungi, care vin de-a lungul cotului. Mănușile negre nu trebuie purtate cu rochii albe sau culori deschise, ci numai pentru culorile negre și foarte închise, și numai pentru ocazii formale.

 

Adauga farmec stilului tau, poarta manusi!

 

Desigur, nu trebuie să urmați neaparat aceste reguli de eticheta atunci când vreti să va distrati cu moda. Ați putea încerca niște mănuși negre scurte, cu o rochie albă și pantofi negri pentru un aspect formal. Puteți încerca, de asemenea mănuși roșii sau de alte culori deschise pentru a adăuga personalitate stilului. Doar dacă nu mergeti la un eveniment formal cu instrucțiuni referitoare la codul vestimentar, distrați-vă cu stilul atunci cand purtati manusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *