Animal print, idei pentru 2012

Imprimeul leopard este unul din caracteristicile clasice ale modei, care a ramas in actualitate. Daca iti place, poti sa-l folosesti in accesorii, rochii, si pantofi, dar din moment ce e atat de comun, iat cateva idei fresh pentru a-ti reinnoi stilul.
Animal print, idei pentru 2012

Animal prints nu au plecat nicaieri nici in acest sezaon. Pielea de sarpe prevaleaza dar nici leoprardul nu e expirat. De fapt, a mai ramas pentru o vreme si multe fashioniste il iubesc. Dar din moment ce leopardul e coomun, iti oferim idei noi pentru a-l purta.

Pune imaginatie
Animal print, idei pentru 2012
Daca vrei sa accentuezi printul, ai grija ca restul hainelor sa fie mai putin colorate. Negrul e grozav cand vine vorba de un background subtil. Rosul, albul, verdele stralucitor. Patreaza culoarea vs leopard print, prin detalii ca o geanta, pantofi, sau o jacheta.
Animal print, idei pentru 2012
Nu amesteca imprimeurile
Asta este o regula in moda, dar in acest sezon este o exceptie, amestecarea printurilor este unul din trenduri pe care pot sa exeperimentezi, cu altthe fashion ruled. Sunt si amestecuri proaste, dar cateodata e vorba de gust. Deci daca vrei sa fi remarcata, asigura-te ca un singur imprimeu e dominant. Altfel, imprimeurile vor competitiona unul cu celalalt, ruinandu-ti lookul.
Animal print, idei pentru 2012

Acest sezon opulenta este la varf. Insa, incearca totusi sa nu exagerezi. Din moment ce insusi leopardul e coplesitor, opteaza pentru detalii simple, ca niste bijuterii de aur sau o geanta de mana, pentru a mentine echilibrul.
Animal print, idei pentru 2012

Leopardul e neconventional, nu e nou, dar poti sa faci multe combinatii sic. Poarta-l in haine si pantofi si incearca sa folosesti culori de la maroniul clasic la albastru . Daca tie teama sa nu exagerezi cu animal printul, mergi pe detalii. Asta poate insemna pantofi, o geanta sau chiar o curea ori bratara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *