Big Island, o casa pentru fiecare

Pe această planetă frumoasă și mare, există unele locuri, care atunci când sunt menționate într-o conversație informală cel puțin una sau două persoane sunt obligate să proclame, “mi-as fi dorit să trăiesc acolo “. Unul dintre aceste locuri este Big Island din Hawaii.

Motivele pentru care atât de mulți sunt deosebit de atrași de acest loc special sunt variate. Cei care au vizitat Insula au fiecare un atașament personal unic și răspunsul emoțional la peisaj și stilul de viață pe care le oferă insula.

Cu toate acestea, există câteva lucruri îndrăznețe, care transforma visul lor în realitate. Care sunt factorii care i-a obligat să spună ALOHA   și sa decida să cumpere o casă într-una dintre locațiile arhipelagului cel mai îndepărtat de pe pământ?

 

Big Island, o casa pentru fiecare

În afară de plajele  curate, expansive,   Kilauea Volcano, și peisajele tropicale luxuriante, unele dintre motivele pentru mulți numesc insula casa lor nu e ceea ce este posibil să va fi așteptat  :

1. Valoarea: Indiferent de dimensiunea contului din banca, noi căutăm  ce e mai bun, mai ales atunci când achiziționam imobile. Un secret bine pastrat despre imobiliare in Hawaii  sunt casele  disponibile la prețuri foarte competitive. Superbe, cu un singur nivel,  casele la  cheie   din Mauna Lani Resort pot fi găsite începând de la 700 de dolari.  Ratele dobânzilor nu au fost mai scăzute în peste 50 de ani astfel încât cumpărătorii de astăzi sunt capabili sa cumpere în rate extrem de scazute.

 

Big Island, o casa pentru fiecare

2. Alimentele sănătoase, ecologice: înfloritoarea industrie  locala, ferma ecologică din Big Island oferă o abundență de produse proaspete si delicioase. E reconfortant să știi că servesti alimente sănătoase pentru familia ta.   Big Island a devenit, de asemenea, bine  recunoscuta pentru oferta sa de “fermă la masa”  . Câteva dintre favoritele locale includ: Café Merriman în Waikoloa Resort, Masa lui Allen în Waimea  și Bistro Pico în Hawi. Anual James Beard, celebrul bucătar vine la Mauna Lani Bay Hotel, precum si Jonathan Waxman, Tsai Ming și Michael Symon fiind o necesitate pentru gurmanzi.

 

3. Zboruri directe: O serie de companii aeriene pot zbura acum direct la Aeroportul Internațional Kona de pe continentul american. Sunt apuse  zilele de escale obligatorii prin Honolulu pentru a ajunge la destinație .  Hawaiian Airlines, Alaska Airlines, United Airlines și American Airlines sunt toate opțiunile de călătorie   directa la prețuri foarte competitive.

 

Big Island, o casa pentru fiecare

4. Microclimate diferite: În mai puțin de o jumătate de oră, poti ajunge la Puako Beach sa faci un snorkeling de clasă mondială  și scuba diving in Waimea unde altitudinea este de 2.500 de metri!  Dupa o calatorie de  încă 20 de minute și vei găsi  o pădure tropicală luxuriantă nativa. Poate fi oarecum uluitor   pentru ca vei vedea Mauna Kea acoperit de zapada din  sezlong   în timp ce stai la plajă, la Lani Beach Club Mauna sorbind un Mai Tai!

5. Instituții de învățământ prestigioase: pentru familiile tinere, o  mutare în Big Island nu are nevoie de sacrificarea priorității familiei.  Academia pregătitoare în Kamuela și Școala Parker în Waimea sunt extrem de căutate și  recunoscute ca scoli private si colegii de pregătire. Ambele sunt acreditate prin Asociația de Vest  și oferă oportunități extraordinare pentru excelență academică, expunere  culturala, oportunități de învățare de înaltă tehnologie și atletism competitiv.

In locul pe care il numesti acasa   se formează experiențele   care ne umplu inimile   cu amintiri pe care le vom prețuim pentru o viață întreagă. Pentru mulți, alegerea de a face din Big Island casa lor a fost decizia de a transforma un vis in realitate, fara  regrete financiare sau sacrificii la  stilul de viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *