Secretele flirtului

Știm cu toții că flirtul este o modalitate de a arăta atracția reciproca. Întrebarea este cum putem flirta cu succes? Dacă doriți să flirtati și să aveti succes în a obținerea ce doriți, urmați aceste secrete:

Puterea ochilor. Dacă gasiti o persoană de care sunteți interesata asigurați-vă că aveti un contact vizual distinct ea. Odată ce stabiliti contactul vizual cu acea persoană , zâmbiti-i pentru a-i arata ca sunt foarte fericita sa-l vedeti și ca il gasiti foarte atractiv. Știi, vorbim  despre acel zâmbet! Zâmbetul care spune oamenilor cât de încrezătoare și sexy poti fi! Ademeneste-l cu o singura privire si pur și simplu nu va putea rezista!Secretele flirtului

Zambetul sexy este unul dintre lucrurile cele mai irezistibile ale unei persoane! Fa un obicei din a zâmbi mult, atunci când esti afara. Nu trebuie să zâmbesti pentru nici un motiv 24 de ore pe zi, desigur, dar zambeste atunci când ai un contact vizual cu oamenii. Acesta le va atrage atentia spre tine, pentru că oamenii găsesc zambetul foarte încrezător.

Data viitoare când vezi o persoană atractivă care iti place, utilizeaza rujul tau perlat ca momeală! Trimite indiciile corecte si obtine reacția pe care o cauti apoi mergi mai departe! Poti aplica asta pe o persoană pe care tocmai ai întâlnit-o sau la o intalnire. Alege un moment bun în conversație pentru a-l tachina usor si a face glume. Evita insa glumele critice despre alte persoane, pentru că te va face doar sa arati insensibila.Secretele flirtului

Atingerea usoara este ceva ce ar trebui să faci doar dacă amândoi sunteți la un nivel confortabil. O asemenea reactie te va duce pe drumul cel bun! Acest lucru iti va permite să știi daca esti dorita si ti se va raspunde cel mai probabil. Nu-i ușor și niciodată nu exagera. De exemplu, dacă vă aflați la cină, il poti atinge usor mâna si apoi sa-i zâmbesti. Fii atenta la modul în care acesta iti răspunde.

Vorbeste sexy, subiectul principal pe care il au bărbații și femeile au în comun, la o intalnire este sexul! Nu prea detaliat sau pornografic, ci doar pentru ati da seama ce fel de persoana este. Dacă vezi ca se simte confortabil, puteti duce conversația cat de departe vreti! Alege cuvintele cu înțelepciune, fara sa il ofensezi!

Dacă vrei ca intalnirea sa fie un succes ia initiativa! Niciodată nu aștepta ca el sa preia conducerea. Asigura-te că ști câteva subiecte bune și interesante pentru a avea subiect de conversatie astfel încât să nu ramai in pana de idei și rămânai blocata! Cu toate acestea, nu e bine sa vorbești intruna.
Ai nevoie si de abilitati de ascultare, de asemenea! Toată lumea  vrea  să fie ascultata și sa i se acorde  atenție, asa ca ofera-i atentia de care are nevoie. Daca te dovedesti a fi o buna ascultatoare, si vede ca esti  foarte interesata de ceea ce spune  se va deschide și mai mult!

Dacă gasesti pe cineva atractiv, nu e bine sa te holbezi la el și sa  fii surprinsa. Nu te uita la el  într-un fel  care l-ar putea speria, dar fă-o misterios, și atunci când el te vede,  intampina-l cu un zâmbet prietenos și luminos.

Dacă  iti zambeste inapoi, poti sa te duci la el sa il saluti. Acordarea un cadou dulce este un alt mod de succes și evident de flirt! Doar asta doar după un contact vizual cu persoana pentru a vedea cum reacționează. În cazul în care reacționează pozitiv și vrei să continue cu flirtul, atunci il poti saluta și  sa-l intrebi ce face si care este numele lui. Nu în ultimul rând, este de asemenea esențial să complimentezi persoana pentru care ai  un interes special. Prin complimente, il vei face sa se simta special și atractiv și acest lucru este exact ceea ce trebuie să faci, dacă  vrei sa fii o experta in flirt. Exemple de complimente pe care i le-ai putea spune sunt cu privire la  păr, haine, parfum, ochii, zâmbet  și așa mai departe. Evita sa faci observații cu privire la părți ale corpului, deoarece cel mai probabil nu sunt potrivite.  Prin urmare aceste secrete ,nu dau gres  in succesul unei intalniri reusite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *