Blake Lively nu va juca in scene cu nuditate

Blake Lively este foarte hot dar din pacate nu va fi vazuta jucand in filme cu scene de nuditate. Actrita din Savages care se intalneste cu Ryan Reynolds, a declarat intr-un interviu recent ca o deranjeaza nuditatea si ca nu este in regula pentru ea.

Actrita in varsta d e 24 de ani a spus:

“Cand vad nuditate in filme, sunt intotdeauna distrasa de ea. Stiu ca daca ma uit la o scena in care cineva e cu sanii goi tot la ei ma uit si nu la altceva. Nu crede ca voi juca vreodata in astfel de scene”

Blake Lively nu va juca in scene cu nuditate

Blake Lively,  al carei chip este visat de milioane de fani a mentionat de asemenea ca nu face prea multe exercitii ca sa se mentina.  Insa, face diete pe termen scurt uneori ca sa i se potriveasca hainele.

Ea a spus:

“Sunt teribila. Nu prea fac exercitii- iubesc mancarea prea mult iar familia mea e din sud asa ca mancarea nu e neaparat cea mai sanatoasa. Sunt zile cand nu sunt prea fericitqa de lookul  meu pentru ca nu ma mai ioncap hainele. Asa ca mananc quinoa si ma simt bine”

Vorbind despre cat de bine se simte in pielea ei a aspus ca ii place sa se bazeze pe familia ei si prietenii apropiati ca sa o mentina cu picioarele pe pamant. Spune ca are nevoie de oameni care sa fie sinceri cu ea.

Blake Lively nu va juca in scene cu nuditate

Blake spune:

“Aceeasi oameni care te iubesc la nebunie, te vor uri intr-o zi.  Trebuie sa te inconjori cu oameni care sunt onesti cu tine. Am nevoie de sinceritate. Am nevoie de prieteni buni care sa imi spuna :te iubesc la nebunie dar arati oribil in asta si trebuie sa o schimbi imediat”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *