Te-a parasit? Nu dispera!

Pare sa fie sfarsitul lumii, dar trebuie sa incepi sa te vindeci dupa o despartire. In zilele si saptamanile care vor urma, te vei trezi constant in aceasta durere, dar dupa un timp, ea va disparea. Intr-o zi, ajungi in punctul in care poti sa inveti din aceasta experienta si sa fi o persoana mai buna, pentru ca te-ai ridicat si ai mers mai departe.

Il vrei inapoi

Multe dintre noi intr-o stare in care incepem sa ne imaginam cum sa-l aducem inapoi. Este normal, dar eprea curand, si gresit. Fara sa stim suta la suta de ce ne-a parasit, nu sunt prea multe de facut. Sa zburam pe intuneric in aeste emotii ne face mai mult rau decat bine. Si chiar daca ell este cel parasit, nu inseamna ca nu are nevoie  de un timp in care sa se vindece.
Din pacate, cand un tip te paraseste, motivele pentru aceasta sunt de obicei mai multe decat unul sau doua, pe care ti le da el. De obicei exista o multitudine, unele sunt din vina ta, iar altele sunt doar in mintea lui.

Motivul pentru care spunem vina ta, este ca de cele mai multe ori, ai fost doar tu insati. Din unele motive, poate ca uraste felul in care stranuti. Poti sa faci ceva in legatura cu asta? Fara sa ai intregul scenariu, ai putine sanse sa-l aduci inapoi. Pentru moment, e mai bine sa incerci sa te concentrezi pe vindecare.Te-a parasit? Nu dispera!

Indiferent ce directie vei alege, daca il vrei inapoi sau esti gata sa mergi mai departe, e timpul sa te vindeci. E timpul sa preiei controlul vietii tale. O metoda buna este sa alungi panica, gandurile nedorite care ti se invart in minte. Indiferent ce iti doresti pentru viitorul tau, poti sa iti revii rapid si sa iti restabilesti emotiile.

Timpul vindeca ranile

Nu urasti cand iti spune cineva asta? Parca toata greutatea lumii s-a asezat pe umerii tai si cineva iti aminteste ca te vei simti asa o vreme. Esti intr-un moment in care ti-e teama sa iti schimbi viata, poate si prin pierderea unor buni prieteni(prietenii lui), si sa o iei de la capat.Ce trebuie sa faca o fata sa se vindece de despartire?

Sa luam in considerare urmatorul lucru. Chiar vrei sa ai in preajma un barbat care nu e suta la suta indragostit de tine? Poti sa tii langa tine pe cineva care nu este fericit alaturi de tine? Il iubesti suficient sa-l lasi in pace?

Respira adanc

Il iubesti pe acest barbat suficient de mult pentru a-i da ragazul si spatiul de a se regasi? Posibi, de a-si gasi calea inapoi la tine? Aici e punctul in care despartirile devin permanente. Devii confuza si speriata si neajutorata, incat sfarsesti prin a spune si a face lucrurile gresite pentru a intari motivele lui sate paraseasca definitiv.Te-a parasit? Nu dispera!

Impaca-te cu ideea ca in acest moment, nu e nimic de facut. Ranile sunt inca proaspete si nu vei fi capabila sa iei deciziile cele mai bune.Iesi cu prietenii si da-tivoie sa plangi. Vorbeste cu parintii sau sora. Stai acasa si uita-te la filmele preferate. Da-ti o sansa sa respiri inainte sa iei in considerare procesul de vindecare dupa despartire.

Fa lucruri noi 

Fa-ti o noua coafura,mergi la sala, gaseste noi feluri de a-ti petrece timpul. Fa lucruri interesante despre care sa vorbesti cu prietenele.Prima ta reactie la despartire e una de groaza, apoi ai vrea sa-l implori sa ramana cu tine, apoi cateodata te infurie. Trebuie sa inveti sa-ti controlezi sentimentele si sa inveti sa te vindeci. Vindecarea vine din a accepta schimbarea si a fi recunoscatoare ca ti s-a dat motivul sa-ti urmezi visele. Nu fi surprinsa daca se va intoarce la tine spunand ca a facut o greseala. Atunci va trebui sa te decizi daca el e barbatul perfect pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *