Bucura-te de o nunta tropicala

Nuntile de iarnă nu trebuie să fie ținute în locuri reci, cu zăpadă. Există multe mirese și miri care decid să aibă o nuntă incredibil de romantica într-o locație tropicală și pentru a face acest lucru, ei ajung să invite prietenii și familia la fața locului

Apus de soare pe Coasta Floridei

Cuplurile logodite care doresc să se căsătorească într-o locație pe malul mării  au posibilitatea de a alege louri cum sunt Key West sau Fort Beach Myers, Florida. Aceste locații sunt de obicei foarte calde în lunile de iarnă, când în alte părți ale Floridei poate fi rece. Când miresele și mirii aleg locuri de pe partea de vest a Floridei, ei pot face nunta de iarna, chiar mai magica prin planificarea nunții, la momentul unui apus de soare, mai ales ca apusurile de soare sunt evenimente mari în ambele orașe.

 

Bucura-te de o nunta tropicala

 

Răsărit de soare pe Coasta Floridei

Atât Key West cat și sudul Golfului de pe orașele de coastă, cum ar fi Fort Myers Beach, Insula Sanibel, chiar și Marco Island au o aroma tropicala. Dar, mireasa si mirele,care care doresc o nunta de lux, pe o plajă urbană pot trece pur și simplu pe partea cealaltă a Floridei și sa aleaga să se căsătorească în Miami sau Fort Lauderdale, pe partea de răsărit a statului.

 

Bucura-te de o nunta tropicala

 

Atlantis Resort pe Paradise Island

Cuplurile care doresc să părăsească țara și sa-si foloseasca pașapoartele au multe alte optiuni pentru vremea calda. Un loc uimitor pentru o nunta este în Bahamas, la Atlantis Resort and Hotel. Această proprietate uimitoare a găzduit multe nunti si alte evenimente. Personalul de la Atlantis Resort știe cum să faca o petrecere care sa indeplineasca asteptarile mirilor. Faptul că stațiunea este situata pe Insula Paradisului din Bahamas vorbește de la sine.

 

Bucura-te de o nunta tropicala

 

Insulele Caraibe

Un beneficiu la o nunta de iarna într-o locație tropicală în Oceanul Atlantic sau Golful Mexic este că sezonul uraganelor este departe. Acest lucru înseamnă că veti avea parte de cea mai buna vreme. Există atât de multe locuri insulare care fac nuntile perfecte, de la Republica Dominicană, Jamaica, St Martin.

Nu mai prejos este partea Pacificului și peisajele care iti taie respiratia pe partea de vest a Mexicului. Locuri precum Puerto Vallarta, Acapulco, și chiar și Baja California pot face orice mireasa sa zâmbeasca de bucurie.

 

Bucura-te de o nunta tropicala

 

Hawaiian Luau

Insulele Hawaii sunt un paradis tropical care au vremea uimitoare în lunile de iarnă. Curcubeele din Honolulu ar face un fundal de neuitat la o nuntă iar plaja Waikiki și plajele cu nisip negru din Big Island ar face o rochie alba sa iasa in evidenta ca nici un alt loc de pe pământ. Chiar și Centrul Cultural din Hawaii Oahu e un loc fantastic pentru o recepție Hawaiian Luau tradiționala. Celelalte insule nu sunt alegeri proaste pentru o ceremonie cu destinație tropicala. Multe mirese și miri au ales statiuni ca Hilton Hawaiian Village pe Big Island pentru o nunta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *