Londra, cea mai buna destinatie pentru cumparaturi

Dacă planificati o vizita la Londra, cu siguranta veti dori sa mergeti la cumpărături în capitala Angliei. Moda britanica autentica înseamnă mai mult decât doar steagul și culorile încorporate în designul acestuia; puteți găsi unele dintre cele mai bune stiluri retro și un decor modern pentru casa atunci când faceți cumpărături in Londra.

Harrods este un loc preferat al turistilor si este considerat unul dintre reperele cele mai populare, chiar alături de Big Ben și Turnul Londrei. Magazinul ofera cei mai buni designeri, la Harrods, veți găsi un amestec eclectic de modele si stiluri, toate sub un singur acoperiș.

 

Londra, cea mai buna destinatie pentru cumparaturi

 

Topshop este un alt magazin mare și perfect pentru adolescenti. Gasiti  branduri dintre cele mai tari și magazinul se ocupa cu transferuri rapide de la podium in rafturile magazinelor, avand toate piesele de top in moda si cele mai elegante alegeri pe care nu le veți găsi oriunde.

Louis Vuitton este un alt magazin de designer, care ar trebui sa fie pe lista voastra. Magazinul prezinta o colecție eclectică de ceasuri genti, si haine. Indiferent de nevoile dumneavoastra, veți găsi aici cam tot ce doriti.

Marc by Marc Jacobs este un alt magazin la moda, care este un favorit celebritatilor. Marc Jacobs intotdeauna reușește să impresioneze cu colectia sa, iar magazinul său este unul pe care nu veti dori sa-l evitati in călătoria la Londra.

 

Londra, cea mai buna destinatie pentru cumparaturi

 

Harvey Nichols oferă peste opt etaje ale unora dintre brandurile cele mai eclectice de designeri, și selectarea lor este în continuă schimbare. Pentru frumusete, alimente, Housewares, te asteapta.

Când sunteți în căutarea unor descoperiri de epocă căutati Rellik. Este un favorit al vedetelor, Sienna Miller și, se zvonește, Pipa Middleton, nu stii niciodata cu cine te vei intalni acolo. Un alt mare magazin eclectic, pe care trebuie să-l vizitati este OAF Lazy, Aici gasiti totul de la rechizite, haine, bijuterii, accesorii strălucitoare cu grafica deosebita si modele din cele mai trendy.

 

Londra, cea mai buna destinatie pentru cumparaturi

 

Nicolas Kirkwood e moștenitor la Christian Louboutin și în magazinul Kirkwood, veți găsi o colecție din unii dintre cei   mai uimitori  pantofi pentru femei din jur. Când dulapul tau are nevoie de ceva spatiu umplut, magazinul Kirkwood e cel mai potrivit.

Heal ofera unele dintre cele mai bune piese de mobilier originale din Londra, iar aici veți găsi tot ce aveti nevoie pentru a da casei un dram de farmec britanic. SCP oferă, de asemenea, o colecție uimitoare de mobilier modern si stiluri pentru casa ta și poti  sa-l pui pe lista cand vizitezi Londra.

Înainte de a vă decide in care din magazinele de top din Londra, sa va petreceti timpul, asigurați-vă că sunati înainte să rezervati ora și, în unele cazuri daca  aveți nevoie să rezervati anumite departamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *