De ce insala femeile?

O femeie care se simte mai mult ca o menajera, furnizor financiar, sau bona decât o soție sau prietena este mai vulnerabila la găsirea unei relatii externe, care aduce atenție și apreciere pentru ceea ce ea este, mai degrabă decât funcțiile pe care le îndeplinește.

Ea tanjeste dupa intimitate. Mai mult decat barbatii, femeile se simt conectate la relația lor, prin interacțiune emoțională, cum ar fi atingerea, sarut, mangaieri, cadouri, amintri, și mai presus de toate de comunicare. Femeile care nu au nevoile îndeplinite de către un partener pot căuta în altă parte, încercand sa satisfaca aceste nevoi, prin relații sexuale / romantice. Unele dintre aceste femei se pot angaja, de asemenea, în alcool / droguri, cheltuieli compulsive, supraalimentare etc, pentru a compensa golul pe care il simt.

De ce insala femeile?

Ea este plictisita și / sau singura. Femeile care raman singure la domiciliu pentru perioade lungi de timp, probabil atunci când îngrijesc copiii sau chiar după ce copiii au crescut și au plecat, pot simți că din viața lor lipsește sensul, și ele pot folosi sexul ocazional sau aventurile profunde romantice pentru a umple golul . Femeile care au soții sau partenerii care sunt absenți pentru perioade lungi de timp legate de muncă (serviciul militar, de exemplu)pot completa ceea ce se simt ca un gol de neconceput.

Ea nu se simte iubita si apreciata pe deplin. Unele femei au așteptări nerealiste cu privire la ceea ce un soț pe termen lung sau partenerul ar trebui să le ofere emoțional și în alte moduri. Atunci când partenerul lor uman și imperfect, inevitabil, le dezamageste, ele simt justificat sa caute atenția în altă parte.

Ea are o tulburare de intimitate. Traumele din copilarie și / sau abuzul sexual face adesea ca femeile în viața de adult sa aiba probleme cu sexul și / sau inselat in serie. Aceste femei caută în mod repetat intensitate emoțională, mai degrabă decât intimitatea relațională. Femeile cu traume din copilărie nerezolvate, precum și cele cu instabilitate emotionala pot căuta coerența și importanța sentimentelor romantice și / sau activitate sexuală. Într-adevăr, unele femei insala, deoarece acestea primesc sex puțin sau intimitate fizica de la partenerul lor. La urma urmei, femeile sanatoase adulte se bucura de actul fizic al sexului la fel de mult ca si barbatii. Ele nu sunt martire, și o relație fără sex nu poate fi acceptabilă pentru unele, chiar dacă lipsa de interacțiune sexuală este cauza problemelor partenerului masculin.

De ce insala femeile?

Pentru aceste femei, o relației bazata pe sex poate fi un raspuns logic, chiar sănătos. Femeile se bucură, de asemenea, de sentimentul de a fi dorite, si o femeie este mult mai probabil să rupă jurământul ei de monogamie, deoarece solicită acest tip de conexiune emoțională decât pentru motive pur sexuale. Din păcate, unele femei nu realizeaza cat de profund le poate afecta viata pe termen lung comportamentul. Infidelitatea doare, deterioreaza simțul de acasă, de siguranță, și de sine. Deținerea de secrete, secrete sexuale, cauzeaza trădare, indiferent de motivele femeii. În cazul în care un cuplu alege sa remedieze situația, împreună, consilierea poate o oportunitate de dezvoltare. Dacă femeia în cauză se dovedește a avea o problemă cu dependenta de sex sau dragoste, ea va necesita tratament de specialitate pentru a aborda atât traume din trecut cat și modele de comportament sexual. Din păcate, chiar și cu terapeuții cu experiență care lucrează cu persoane,  unele cupluri  nu sunt în măsură să-și recapete sentimentul necesar de încredere și siguranță emoțională pentru a continua relatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *