Cariera vs viata privata

Sa aiba o viata implinita poate fi foarte dificil pentru multe femei.Un job cu normă întreagă, o familie și lipsa de timp pentru hobby-uri și multe altele poate fi foarte dificil. Credeti sau nu, femeile pot avea o carieră și pot găsi timp pentru o viață privată care este complet satisfacatoare.

Programați toate evenimentele importante

Multe femei considera ca jobul lor poate avea acapara complet   viata lor. Femeile care lucrează cu normă întreagă, de obicei, trebuie să-și continue educația, să participe la sesiuni de instruire și reuniuni, astfel calendarele lor sunt pline mai mult decât decat cu activitățile obișnuite doar intr-o zi de lucru. Femeile care lucrează trebuie să facă în mod specific aranjamentele, astfel încât acestea să poată petrece timp departe de locul de muncă. Este foarte usor sa programam activități de muncă,  dar pe de alta parte, este de asemenea foarte ușor să programam activități distractive.

 

Cariera vs viata privata

Echilibrul este cheia

Același lucru este valabil pentru femeile care trebuie să echilibreze familiile și carierele. Fiecare femeie are nevoie de timp pentru a fi singura si viata privată cu partenerul ei. Femeile care au timp pentru ele sunt angajate mai bune, prietene, studente, și iubite. Toată lumea are nevoie de timp pe cont propriu pentru reflecție, exercitii, meditatie, si decompresie. Prea multe femei s-au neglijat.

Petreceti timp cu prietenii

Femeile, de asemenea, au nevoie sa petreaca timp cu alte femei. Ele au nevoie de conexiune cu alte femei pentru a păstra sănătatea mintală. Chiar dacă femeile petrec o noapte cu fetele în fiecare lună, este de ajuns pentru a le menține conectate. Femeile nu trebuie să meargă doar la dans, la bar sau in oras. Ci, împreună cu prietenii lor la un studio de yoga sau o ora de artă sau orice alt eveniment programat în mod regulat.

 

Cariera vs viata privata

Faceti viața privată o prioritate

În scopul de a echilibra munca si a avea o viata satisfacatoare privată, femeile au nevoie sa faca din viața lor privată o prioritate. Multe femei, care doresc să-si păstreze viața  privată, nu locuiesc în același oraș unde lucrează. Femeile care doresc să trăiască într-o altă locație decât cea unde lucreaza vor trebui să decidă dacă doresc să adauge o naveta la viața lor, dar poate fi foarte plină de satisfacții.

Păstrați un orar echilibrat

Cheia de gestionare a carierei și a vieții private este sa faceti o prioritate egală. Femeile care doresc echilibru în viețile lor publice și private trebuie să fie sigure ca echilibreaza ambele părți ale vieții lor în mod egal. Femeile au nevoie de mai mult decât sa lucreze doar pentru a fi împlinite, facandu-si timp pentru o viață privată plină de activități vesele care le vor face sa se simta mai bine la locul de muncă și acasă. Daca femeile nu vor face din viața lor privată o prioritate, ele isi vor da seama repede ca se simt triste și neîmplinite și că o parte extrem de importantă lipsește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *