Ce pretentii au divele

O diva este un termen argotic folosit pentru o femeie foarte rasfatata si sigura pe sine, și care este folosit pentru a atrage atenția. Cuvântul provine ca un termen pentru o cântăreață de operă de sex feminin, deoarece spectacolul gravitează în jurul ei, ea a devenit centrul atenției pentru performanta. Termenul apoi a trecut la orice femeie care se bucură de atenție și se complace in ea, și care este foarte exigenta cu alții din jurul ei.

Beyoncé

Deoarece celebritățile își pot permite să se răsfețe și sunt, de obicei in centrul atentiei, ele pot deveni cu ușurință dive. Unele dezvolta o reputatie de dive în timp, devine dificil de lucrat cu ele și se așteaptă ca fiecare capriciu să le fie indeplinit. Cantareata Beyonce a ajuns o reputație de diva în timpul unui turneu recent că personalul hotelului a fost instruit sa intre si sa iasa din cameră fără să se uite la ea sau să vorbeasca cu ea. Publicistul ei, de asemenea, a făcut reputația ei chiar mai rea atunci când a cerut ca anumite fotografii neonorante cu Beyonce sa fie luate de pe un site web, care le-a facut sa circule tot mai mult!

 

Ce pretentii au divele

Britney Spears

Cantareata Britney Spears este o diva, care insistă sa primeasca 9,9 milioane de lire sterline salariu pentru aparițiile sale în “The X Factor”, dar, de asemenea, echipa sa de stilisti proprii consta dintr-o manichiurista personala, specialist facial, și terapeut de masaj. Ea poarta, de asemenea, aproximativ 34 de rochii diferite de designer in fiecare sezon, la peste £ 1,320 fiecare, toate fiind plătite de X Factor.

 

Ce pretentii au divele

Mariah Carey

Mariah Carey este, de asemenea, cunoscuta pentru comportamentul ei de diva și pentru bizarele ei cereri, cum ar fi paie pentru suc, bine curbate de cristal . Ea a cerut, de asemenea, o colecție de catei si pisici care sa ii tina companie. Mariah a fost atât de supărata pe ceilalți oaspeți în timpul unei vacanțe la Aspen recent, că   le-a oferit la fiecare 66 £ să părăsească jacuzzi, astfel ca ea sa poata savura șampania singura.

 

Ce pretentii au divele

Janet Jackson

Janet Jackson este o alta diva certificata, avand propriile cerințe unice în timpul aparițiilor. În cazul în care ea apare cu un actor de comedie, de benzi desenate este interzis sa se faca glume despre clanul Jackson, defecțiuni de garderoba sau orice altceva despre dra Jackson. Ea solicita, de asemenea, lalele albe, prosoape negre, și 20 de lumânări, care sunt exact de cinci centimetri inaltime.

 

Ce pretentii au divele

Madonna

Un veche diva, Madonna are, de asemenea, propriile cerințe specifice, atunci când se afla in turnee. In timpul turneului MDNA, organizatorii concertului au cerut o “echipă de sterilizare,” care a sters cabina ei complet. Relatări in detaliu au spus ca echipa de securitate formata din 30 de persoane a construit pereți și plafoane false pentru a se asigura că nu au existat camere video ascunse, care ar putea-o filma pe diva dezbracata.

 

Ce pretentii au divele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *