Casatoria, necesara?

Căsătoria este adesea văzută ca angajamentul final. Pentru mulți oameni este extrem de importanta din punct de vedere religios, cât și personal. Cu toate acestea, în zilele noastre există foarte multe cupluri care trăiesc împreună fiind necăsătorite. Ele nu intenționează să se căsătorească și sunt fericite în acest fel. Întrebarea este, ar trebui căsătoria să fie ceva pe care fiecare cuplu o face la un moment dat sau poți să fii fericit, si fără ea?

Cupluri necăsătorite fericite

Exista multe cupluri care nu sunt căsătorite care sunt mai fericite în acest fel. Ar putea fi si faptul că ambii au fost căsătoriti înainte și a mers prost. Credința lor a fost spulberata și acum trăiesc mult mai fericiți împreună, fără o bucată de hârtie pentru a dovedi ceva.

Este vorba despre convingerile personale. Foarte mult timp oamenii se căsătoreau, pentru că este următorul pas logic în conformitate cu tradiția. Te intalnesti, începi o relație, te căsătorești și apoi ai copii și se presupune ca trăiti fericiti până la adânci bătrâneți. Bunicii noștri au făcut-o și părinții noștri au făcut -o, astfel încât majoritatea oamenilor simt că ar trebui să o facă. Pentru mulți oameni, este doar o bucată de hârtie, mai ales dacă nu sunt religiosi.

 

Casatoria, necesara?

Puncte de vedere religioase

Fiecare religie are propriile sale convingeri despre căsătorie. Cu toate acestea, există foarte puțini care nu o consideră necesara. Creștinismul de exemplu, afirmă că nu ar trebui să trăiti împreună sau sa faceti sex înainte de căsătorie. În unele culturi căsătoriile aranjate sunt frecvente și în altele barbatii pot avea mai mult de o sotie. Dacă nu esti religioasa si partenerul tau este, atunci căsătoria va fi ceva la care trebuie sa te astepti.

Ar trebui să te căsătorești?

Decide dacă vrei sau nu să te căsătoresti, pentru ca este o decizie foarte personala. In zilele noastre, ratele de divorț sunt destul de mari. Căsătoria nu poate fi necesara, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să te căsătoresti. Aceasta oferă o mare oportunitate de a-i arăta partenerului tau cat de mult il iubesti.

 

Casatoria, necesara?

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l iei în considerare sunt motivele pentru căsătorie. Prea multe cupluri se căsătoresc din motive greșite. Ar putea fi o sarcină neplanificată sau o căsătorie de conveniență. Dacă te-ai casatorit din motive gresite, atunci căsătoria probabil nu va dura foarte mult timp. Similar, dacă nu ai de gând să te căsătoresti, ar trebui să evaluezi motivele.

Este posibil să rămâni într-o relație, sanatoasa, fara necesitatea de a te căsători. Dacă iubesti și ai încredere în persoana cu care esti, atunci este tot ce contează. O bucată de hârtie nu va schimba dragostea voastra. Deseori, căsătoria poate schimba punctul de vedere în relația ta și presiunea pe care o simti ca femeie poate distruge relația. Acesta este un alt factor care le împiedică pe unele femei sa nu se căsătoreasca.

Vor fi întotdeauna argumente pro și contra căsătoriei. În cele din urmă este o alegere personală. Dacă nu vrei sa te căsătoresti pentru orice motiv, atunci este alegerea ta. Acest lucru nu face relatia mai puțin importanta. Puteți trăi o viață lungă și fericită împreună fără sa va casatoriti dacă vă iubiti și aveti încredere unul în celălalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *