Ce trebuie sa stiti despre lumanarile parfumate

Lumanarile parfumate vin de la termenul de “aromoterapie” care a fost folosit prima dată în 1928 de către René-Maurice Cattefossé. Aceste lumânări uimitoare oferă un beneficiu olfactiv a lumânărilor tradiționale parfumate, concepute pentru parfum rezultat din arderea de ceară, parafină, și alte substanțe chimice.

Cine foloseste lumanari de aromaterapie? Deoarece cele mai multe lumanari sunt utilizate din motive terapeutice ele sunt populare în sănătatea holistică și medicina – populară la terapeuti de masaj, și folosite de iubitorii de lumânari deopotrivă.

Aici sunt unele dintre intrebarile pe care sa le puneti înainte de a vă cumpăra o lumânare parfumata de aromaterapie:

1) Este ceara de soia, amestec de soia,  sau parafină?
2) Este mirosul derivat din uleiuri esențiale pe bază de plante, sau este sintetic?
3) Cât timp va arde lumânarea?
4) Este arderea curata de bumbac sau un alt tip?

 

Ce trebuie sa stiti despre lumanarile parfumate

 

Ceara de soia, amestec de soia, vegetale si parafina

Există mai multe tipuri de baza de ceară pentru aromoterapia cu lumanari parfumate. În mod ideal, vrei cele mai curate arderi, ceara mai naturala si arome pentru beneficii optime ale lumânării.

O adevărata lumanare parfumata de aromoterapie trebuie să aibă o ceară pe bază de soia pentru a menține în mirosul adăugat in ceara si fitilul lumânării. O ceară pe bază de soia nu va avea adaos de parfum artificial sau ardere care interfereaza cu beneficiile aromoterapiei din lumânare.

Cu toate acestea, lumânările pure pe bază de soia pot fi, uneori, de densitate foarte scăzută și textura moale, făcându-le ușor de manipulat. Amestecarea lumanarii din soia cu ceară asigura că vor rămâne puternice pentru mai mult timp. Ceara amestecata va arde, de asemenea, mai mult și proiecteaza mirosuri mai mult.

Parafina ar trebui să fie evitată în totalitate – parafina interfereaza cu parfumul aromoterapiei și, prin urmare, nu vă da beneficiile aromoterapiei.

 

Ce trebuie sa stiti despre lumanarile parfumate

 

Beneficiile lumanarilor parfumate

Aromoterapia cu lumanari are beneficii diferite pentru starea ta de spirit si bunastare. Aici sunt unele dintre cele mai comune utilizări ale aromoterapiei și beneficiile ei:

Energie
Pentru energie, veți dori să va concentrati pe parfumuri, cum ar fi grapefruit, menta, portocale, vanilie.

Relaxare
Pentru a relaxa mintea si corpul încercati o lumânare cu lavandă. Lavanda este cea mai populara dintre toate substantele de aromoterapie pentru proprietatile sale de relaxare. Este populara printre terapeuții de masaj, iubitorii de yoga, meditație, și profesioniști in relaxare. Lavanda este, de asemenea,cunoscuta ca un ajutor pentru somn.

Concentrare
Pentru a goli mintea și o mai mare atenție, încercați portocale dulci. Un parfum dulce natural este de preferat. Aceste arome sunt foarte bune pentru studiu, reflecții, și gândire profundă.

Boală
Lumanarile parfumate nu sunt pentru tratarea bolii, cu toate acestea ele pot fi de ajutor în starea de bine. Dacă aveți o durere de cap, greata, oboseala nu strica sa incercati o lumânare de eucalipt pentru a vedea dacă aceasta ajută.

Iată un profil de cele mai bune lumânari de aromaterapia pentru minte, corp si spirit:

1) soia naturala fara colorant sau soia si amestec de ceara
2) fitil de bumbac (fara aditivi chimici)
3) utilizarea de uleiuri esentiale naturale
4) fara metal sau miez de hârtie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *