Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

Heidi Klum este unul dintre modelele mele preferate. Ea este superba si pletele ei blonde arata intotdeauna uimitor. Ea le-a purtat scurt, lung, elegant, ondulat si drept. Lui Heidi îi plac , de asemenea, coafurile diferite, care sunt atât tineresti, cat si elegante si chic.Secretul din spatele acestei culori naturale a parului e un aspect simplu. Rădăcinile ei sunt mai întunecate decât lungimea și scoate în evidență o culoare a caisei care nu  devine niciodata plictisitoare.

 Bob

Heidi Klum a purtat atât bob, pe o parte, cat si drept și stratificat. Ea a purtat, de asemenea, un coc cu cateva fire pe fata, coada de cal formală, precum și alte coafuri formale. În materie de machiaj,  Heidi preferă să accentueze colturile interioare ale ochilor ei cu argintiu, stralucitor, păstrand exteriorul ochilor întunecat, ceea ce face ca ochii să pară mai mari.

Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

 

Breton

Aceasta coafura bob este o variație a bobului anterior doar ca are breton. Heidi pare mai matura, cu aceasta, care este surprinzător, deoarece bretonul face, de obicei, femeile sa para mai tinere.

 

Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

 

Plete lungi drepte

Îmi plac pletele lungi ale lui Heidi. Ea arata tânără și edgy, cu suvitele blond de diferite nuanțe. Aceasta coafura poate fi purtata atat cu rochie mini cat si cu costum, va arata grozav cu ambele.

 

Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

 

Coafura eleganta

Îmi place foarte mult aceasta coafura si cred ca i se potriveste cel mai bine dintre toate lui Heidi. E șic, dar, de asemenea, foarte eleganta. Faceti o coafura ondulata si voila sunteți pe covorul rosu, gata. Este vorba despre crearea unui volum la baza și crearea unui minunat coc la spate.

 

Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

 

Sic pe covorul rosu

Aceasta coafura este șic și matură. E eleganta în față și în spate voluminoasa. Cocul pufos nu este     uor de facut dar e foarte posibil mai ales dacă aveți un hairstylist profesionist. Fa acest coc pufos care arată fantastic și interesant datorită componentei care inveseleste.

 

 

Cele mai frumoase coafuri ale lui Heidi Klum

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *