7 tendinte in machiaj

In aceasta toamna, machiajul este provocator si se merge pe o paleta d eculori indraznete pana la genul minimalist. Make-up artistul Sara Lucero ne explica ce sa folosim in acest sezon in materie de machiaj al ochilor. Ea ne sfatuieste sa incercam un look smokey cu nuante de purpuriu sau verde, si ne sugereaza sa alegem din aceste minunate variante pentru o seara in oras.

Ochi umbriti

Ca multe dintre noi, make-up artistul celebritatilor Sarah Lucero este incantata de culorile stralucitoare. Ea spune ca e momentul sa experimentam. Odata ce alegem nuanta, ne sugereaza sa incercam un machiaj cu umbre-in care culoarea e mai concentrata pe linia genelor si se imprastie treptat spre sprancene.

7 tendinte in machiaj

 

 

O pata de culoare

Makeup artistul Emily Kate Warren  e inspirata de showul Donnei Karan toamna 2012. S-a folosit un rosu neasteptat, spune ea. Dar poti sa folosesti orice culoare. Ea sugereaza sa incepem cu o nuanta opaca apoi sa aplicam cu varful degetului o singura pata. Ca sa arate modern, restul fetei trebuie sa fie curata. Acest machiaj merge cand porti ceva negru sa grafic.

7 tendinte in machiaj

 

Marylin Monroe cat eyes

Desi Michelle Williams nu a luat acasa statuia de aur  ”My Week with Marilyn”, continua sa rezoneze in moda si in cercurile de frumusete. “Iubesc machiajul cat-eye in stiul Marilyn Monroe ” , spune makeup artistul celebritatilor Scott Barnes. “Va fi un trend urias” . El sugereaza un dermatograf lichid de la Chanel si un mascara de la Loreal. Iar daca nu e suficient, poti adauga gene false.

7 tendinte in machiaj

 

Sprancene groase

Sprancenele pronuntate au fost populare in ultimii ani, dar exact ca si ochii de pisica, acest look este similar anilor 60. Daca ai deja sprancenele groase, aminteste-ti ca restul machiajului trebuie sa se potriveasca cu ele. Foloseste mai putin fard, si dermatograful tine-l aproape de linia genelor.  Gelul pentru sprancene trebuie sa fie un must-have.7 tendinte in machiaj

Minimalist

Uneori cel mai indraznet machiaj pentru ochi este sa nu porti machiaj deloc. Am vazut acest lucru la prezentarile de moda, pe covorul rosu si la Oscaruri.  E o idee buna in special cand porti haine colorate, pentru ca nu vei ca machiajul sa fie in plus. Make up artistul Tom Pecheux sugereaza un ruj nud pe pleoape. Astfel, fata este naturala si mata, iar ochii stralucesc.

7 tendinte in machiaj

 

Argintiu stralucitor

In timp ce nuantele metalice tind sa fie rezervate iernii, ele sunt totusi un trend in acest sezon. Am vazut ochi argintii pe podiumuri iar make up artistul Peter Philips a folosit un fard crema alb   cu reflecti argintii pentru a crea un look superb, finalizat cu dermatograf negru si mascara.

7 tendinte in machiaj

 

Straturi de gene

Daca vrei sa treci peste fard si dermatograf  dar vrei totusi un machiaj, genele false sunt o optiune. Incepe prin a te da cu mascara pe genele tale, apoi aplica gene false si alte straturi de gene false pe colturile exterioare ale ochilor. Rezultatul e seducator. Depinde ce gen de femeie esti si ce iti place sa porti.

7 tendinte in machiaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *