Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

Putem spune ca e aproape vara – ceea ce înseamnă că este momentul perfect pentru a iesi afara și sa ne bucuram de mirosuri minunate și frumusețe în aer liber. Nu există nici o modalitate mai bună de a experimenta vara decât prin vizitarea unor gradini botanice.
Există sute de grădini botanice in întreaga SUA iar vara este anotimpul perfect pentru a le vizita. Aerul este proaspăt și temperaturile sunt numai potrivite. Păsările ciripesc și florile sunt inflorite. Petrece o zi de mergand pe jos pe îndelete prin grădini pentru a-ti relaxa mintea, reînnoi spiritul și întineri corpul. Este o excursie potrivita pentru familii și cupluri deopotrivă, și este chiar activitatea perfectă dacă vreti sa va petreceti timpul singur. Deși există sute de grădini botanice de unde puteti alege (și toate sunt la fel de magnifice), am găsit cinci dintre cele mai frumoase din Statele Unite ale Americii.
Longwood Gardens – Kennett Square, Pennsylvania

Longwood Gardens este descrisa ca un loc de “relaxare și reconectare cu natura.” De la fântâni maiestuoase la orhidee luxuriante, caracteristicile gradinii de peste 1.077 de hectare sunt cele mai rafinate. Simțiți-vă liber pentru a aduce copiii, deoarece este locul perfect pentru distracție în familie. Plantele sunt pline de insecte, putand impresiona orice copil, fântâni arteziene și chiar grădini create special pentru copii. Cu atât de multe de făcut și chiar mai multe de vazut, Longwood Gardens este un loc pe care veți dori să-l vizitati de mai multe ori în această vară.

 

Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

 

  Grădina Botanică Desert- Phoenix, Arizona

Grădina Botanică Desert are mai mult de 70 de ani și este încă puternica. Este situata pe 145 de acri de teren deșertic și are peste 50.000 de plante exotice diferite. Evenimentele speciale pentru vara includ o frumoasă expoziție de fluturi, un Paintout de primăvară cu artiști din Scottsdale – și o serie de concerte . Fie că sunteți în căutarea unei excursii pe frumoasele trasee sau vreti sa aflati mai multe despre cultura din Phoenix, Grădina Botanică Desert este potrivita.

 

 

Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

 

  Gradina Botanica Atlanta – Atlanta, Georgia

Gradina Botanica Atlanta are foarte multe orhidee de o “frumusete ireala.” Ne plac culorile vibrante pe care orhideele le oferă și sigur ne vor imbunatati starea de spirit. Grădina este plină de activități pentru copii, – inclusiv o vanatoare de măturători de stradă, creaturi și vânătoare de plante carnivore. Ele oferă chiar vacanțe și tabere de vara pentru cei mici!

 

Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

 

  Gradina Botanica Brooklyn – Brooklyn, New York

Fondată în 1910, Grădina Botanică Brooklyn este o grădină de 52 de acri, care are peste 900.000 de vizitatori anual. Oamenii vin din toată lumea pentru a vedea locuri unice, inclusiv o grădină Cherry, si o gradina Discovery pentru copii. Gradina oferă ateliere de familie, cursuri pentru copii și chiar două săptămâni de tabara de vara. Plantele sunt pline de culoare, vesele și primitoare, făcându-l un loc perfect pentru cei care locuiesc în zonă sau planifica o vizită.

 

Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

 

  Gradina Botanica Missouri – St Louis, Missouri

Ne place mult de tot Grădina Botanică Missouri, pentru ca are multe de oferit – de la orhidee la Climb Canopy, unde oaspeții învata să se cațere într-un copac maiestuos și au o priveliste vazuta prin ochii pasarilor. Fondata cu peste 154 ani în urmă, Gradina este descrisa ca o oază în oraș, un loc de frumusețe rara și distracție în familie -. Și, de asemenea, un centru de educație, știință, și de conservare” Grădina Botanică Missouri este, de departe, una dintre cele mai vechi și cele mai frumoase grădini din SUA.

 

Cele mai frumoase gradini botanice din SUA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *